Home Tags Lëvizja Kombëtare për Lexim

Tag: Lëvizja Kombëtare për Lexim

Lëvizja Kombëtare për Lexim ndalet në Rrëshen me kërkesën e fëmijëve

  https://www.facebook.com/bibliotekarreshen/videos/2183994245258034/ TIRANË,15 nëntor /ATSH/ - Rrësheni do jetë ndalesa e rradhës e Lëvizjes Kombëtare për Lexim, e cila po udhëton në çdo cep të Shqipërisë...

FOTO/ Kumbaro realizon dëshirën e nxënëses për libra në shkollën “Urani...

TIRANË,13 nëntor /ATSH/ - Tepelena dhe Gjirokastra ishin ndalesa e fundjavës e Lëvizjes Kombëtare për Lexim, e cila po udhëton në çdo cep të...

FOTO/ Bibliotekës së qytetit të Tepelenës i shtohen 200 libra për...

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/999056423612996/ TIRANË,12 nëntor /ATSH/ - Tepelena dhe Gjirokastra ishin ndalesa e fundjavës e Lëvizjes Kombëtare për Lexim, e cila po udhëton në çdo cep të...

FOTO/ Takimi me një libër mbërrin në Berat

TIRANË,8 nëntor /ATSH/ - DRKK Berat në bashkëpunim me DAR Berat për vitin e tretë radhazi u bashkohen Lëvizjes Kombëtare Për Lexim. "Takohemi për një...

“Lëvizja Kombëtare për Lexim”, për të ardhmen europiane të fëmijëve shqiptarë

TIRANË,8 nëntor /ATSH/ - "Lëvizja Kombëtare për Lexim" është një ndër nismat më me vlerë nga Ministria e Kulturës pasi afron brezin e ri...

MOST POPULAR

HOT NEWS