Ballina Etiketimet Kuvendi

Etiketim: Kuvendi

Kuvendi i Kosovës voton sot formimin e Ushtrisë

PRISHTINË, 14 dhjetor /ATSH/ - Kuvendi i Kosovës në një seancë shqyrtimi të dytë voton sot Pakon e tre projektligjeve për Forcën e Sigurisë...

Kuvendi miratoi projektligjet në rendin e ditës

TIRANË, 13 dhjetor /ATSH/- Kuvendi miratoi sot në seancë plenare projektligjet e parashikuara në axhendë sipas rendit të ditës, ku ndër më kryesoret ishin ato...

Kuvendi pritet të miratojë sot disa ligje të rëndësishme ekonomike

TIRANË, 13 dhjetor /ATSH/- Kuvendi do të mblidhet sot në seancë plenare për të miratuar disa ligje të rëndësishme, ekonomike në fushën e investime...

Kuvendi miraton buxhetin dhe paketën fiskale 2019

TIRANË, 3 dhjetor /ATSH/- Kuvendi miratoi të enjten, buxhetin e shtetit dhe ndryshimet në paketën fiskale për vitin 2019, përkatësisht me 76 vota pro,...

Miratimi i ligjeve të axhendës europiane, SHBA përgëzon Kuvendin e Kosovës

PRISHTINE, 24 nëntor /ATSH/ -Ambasada Amerikane vlerëson lart rolin e Kuvendit të Kosovës për miratimin e pakos së ligjeve për axhendën europiane të reformave,...

Kuvendi shqyrton sot buxhetin faktik të vitit 2017

TIRANË, 18 tetor /ATSH/ -Kuvendi shqyrton sot në seancën plenare projektligjin “Për miratimin e buxhetit faktik të vitit 2017. Sot gjithashtu shqyrtohet edhe projektligji “Për...

Kuvendi miraton ndryshimet në ligjin “Për Gjendjen Civile”

TIRANË, 11 tetor /ATSH/ - Kuvendi miratoi sot ndryshimet në ligjin “Për Gjendjen Civile”. Këto ndryshime parashikojnë zgjidhjen e problematikave të ndeshura gjatë zbatimit të...

Kuvendi rrëzon dekretin e Presidentit për tatimin mbi të ardhurat

TIRANË, 13 Shtator /ATSH/ - Kuvendi ka rrëzuar dekretin e Presidentit të Republikës, Ilir Meta për tatimin mbi të ardhurat, ndërsa ka miratuar ligjin...

Për herë të parë, Rezolutë për Diasporën

TIRANË, 24 Korrik /ATSH/ - Kuvendi i Shqipërisë miratoi rezolutën “Për reformën e politikës shtetërore për diasporën”, një dokument i hartuar me propozim të...

Kosovë- Kuvend, nuk kalon vendimi i Thaçit për kthimin e ligjit...

PRISHTINË, 17 Maj/ATSH/.- Kuvendi i Kosovës nuk e ka miratuar vendimin e presidentit Hashim Thaçi për kthimin e ligjit për shoqëritë tregtare, pasi 28...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA