Ballina Etiketimet Kursi

Etiketim: Kursi

Këmbimi valutor, luhatjet e kursit brenda parashikimeve

TIRANË, 24 prill /ATSH/ - Në tregun e këmbimit valutor vendas, të mërkurën valutat kryesore euro dhe dollarë u luhatën në këmbim me lekun...

Kursi i këmbimit/ Forcohet dollari, zhvlerësohet euro

TIRANË, 18 prill /ATSH/ - Në tregun e këmbimit valutor vendas, të enjten euro u zhvlerësua me 0,25 lekë ndërsa dollari forcoi pozitat me...

Këmbimi valutor/ Euro dhe dollari forcojnë pozitat ndaj lekut

TIRANË, 16 prill /ATSH/- Në tregun e këmbimit valutor vendas, të martën leku u  zhvlerësua në këmbim me valutat kryesore euro dhe dollar. Sipas kursit...

Këmbimi valutor/ Zhvlerësohen lehtë euro dhe dollari

TIRANË, 11 prill /ATSH/- Euro dhe dollari janë zhvlerësuar sot në tregun valutor vendas pothuajse në të njëjtat vlera. Sipas kursit zyrtar të Bankës së...

Kursi i këmbimit – “Rrëzohen” valutat në këmbim me lekun

TIRANË, 10 prill /ATSH/- Në tregun e këmbimit valutor vendas, të mërkurën leku ka forcuar pozitat në raport me të gjitha valutat e huaja. Sipas...

Këmbimi valutor/ Forcohet dollari, humb pikë euro

TIRANË, 2 prill /ATSH/- Në tregun e këmbimit valutor vendas, të martën leku forcoi pozitat në këmbim me euron dhe u zhvlerësua në raport...

Këmbim valutor – Forcohet dollari, zhvlerësohet euro

TIRANË, 29 mars /ATSH/- Në tregun e këmbimit valutor vendas, këtë fundjavë, monedha e gjelbër amerikane është forcuar me 0,27 lekë, ndërsa euro është...

Kursi i këmbimit, leku forcohet lehtë kundrejt euros dhe dollarit

TIRANË, 21 mars /ATSH/- Në tregun e këmbimit valutor vendas, të enjten leku forcoi pozitat lehtë në raport me valutat kryesore euro dhe dollarin...

Kursi i Këmbimit – Valutat forcojnë pozitat në këmbim me lekun

TIRANË, 20 mars /ATSH/- Në tregun e këmbimit valutor vendas, sot valutat kanë forcuar pozitat në këmbim me lekun. Sipas kursit zyrtar të Banksë së...

Valutat kryesore zhvlerësohen në këmbim me lekun

TIRANË, 19 mars /ATSH/ - Në tregun e këmbimit valutor vendas, euro dhe dollari amerikan u zhvlerësuan në këmbim me lekun, krahasuar me fillimjavën. Sipas...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA