Ballina Etiketimet Kredi

Etiketim: Kredi

Kreditimi i ndërmarrjeve të mesme u rrit në mbi 99 miliardë...

TIRANË, 13 prill /ATSH/ Sistemi bankar rriti kreditimin ndaj biznesit, gjatë këtij fillimviti, ku kërkesa më e lartë u ndje në segmentin e ndërmarrjeve...

Institucionet financiare jobanka dhanë 38.2 miliardë lekë kredi gjatë 2020

TIRANË, 31 mars /ATSH/ Kredia e disbursuar nga institucionet financiare jobanka shënoi vlerën 38.2 miliardë lekë, në fund të vitit të kaluar. Banka e Shqipërisë...

Mikrofinanca disbursoi 155 mijë kredi të vogla konsumatore

TIRANË, 25 mars /ATSH/ Institucionet mikrofinanciare në vendin tonë kanë disbursuar rreth 155 mijë kredi të vogla konsumatore gjatë vitit të kaluar. Të dhënat e...

Kreditimi i biznesit/ Kryeson me 34.5 miliardë lekë huadhënia për investime...

TIRANË, 15 mars /ATSH/ Investimet afatgjata, kryesojnë kategorinë e kreditimit të bizneseve, gjatë 2020. Statistikat e Bankës së Shqipërisë tregojnë se portofoli i kredisë së...

Sektori i mikrofinancës u rrit me 8.3 % me bazë vjetore

TIRANË, 2 mars /ATSH/ Totali i sistemit mikrofinanciar u rrit në vlerën 11.9 miliardë lekë në fund të vitit të kaluar. Banka e Shqipërisë bën...

Kredia për blerje banese nga individët u rrit me mbi 2...

TIRANË, 10 shkurt/ATSH/ Megjithëse ekonomia shqiptare pësoi dy goditje të njëpasnjëshme, tërmeti i 26 nëntorit dhe pandemia e virusit Sars-Cov 2 kredia për blerjen...

Kredia për sektorin privat regjistroi rritje vjetore prej 7.7 %

TIRANË, 4 shkurt/ATSH/ Kredia për sektorin privat regjistroi një rritje vjetore prej 7.7 % gjatë vitit 2020, duke ndihmuar bizneset dhe familjet shqiptare në...

Kredia me probleme nuk u rrit/ BSH: Ndikim masat për shtyrjen...

TIRANË, 4 shkurt/ATSH/ Pavarësisht goditjes që pati ekonomia shqiptare për shkak të pandemisë së virusit Sars-Cov-2, kreditë e këqija nuk u rritën në vitin...

Dërralla: Mbi 25 mijë biznese e individë përfituan nga shtyrja e...

TIRANË, 18 janar /ATSH/ Shtyrja me 3 muaj e afatit për ristrukturimin e kredive, është një tjetër masë që ndërmerr këtë fillimviti Banka Qendrore,...

BSH shtyn deri në 31 mars 2021 masat që lehtësojnë ristrukturimin...

TIRANË, 13 janar /ATSH/ Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë, miratoi sot vendimin për shtyrjen deri më 31 mars 2021 të mënyrës së klasifikimit...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA