Ballina Etiketimet Komuniteti rom

Etiketim: komuniteti rom

1236 persona nga komunitetet rome dhe egjiptiane u punësuan në 2018-ën

TIRANË, 11 prill/ATSH/ - Përfshirja e komuniteteve rome dhe egjiptiane në vendin tonë në programet e punësimit është një nga prioritetet e Ministrisë së...

Shkodër, mbështetje financiare për ekipin e futbollit të komunitetin rom dhe...

TIRANË, 5 dhjetor /ATSH/ - Ankandi i dhurimit “Rrathë Dhurues” organizuar nga Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim ishte një aktivitet shumë interesant që...

Libra falas për komunitetin rom dhe egjiptian

TIRANE, 14 shtator /ATSH/ -Libra falas për nxënësit e fillores, por edhe për nxënësit e komunitetit rom në shkollën 9-vjecare. Ministri i Turizmit dhe Mjedisit,...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA