Ballina Etiketimet Komision

Etiketim: komision

Ndërtimi i HEC-it të Skavicës/ Balluku: Ndër investimet më të rëndësishme...

TIRANË, 19 Mars/ATSH/ Komisioni Parlamentar i Ekonomisë dhe Financave miratoi sot procedurë të veçantë për negociimin dhe ekzekutimin e kontratës me partnerin strategjik “Bechtel...

Mbështetja e bizneseve në bujqësi dhe turizëm/ Linja të dedikuara kredie...

TIRANË, 19 Mars/ATSH/Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin miratoi ndryshimet në marrëveshjen e bashkëpunimit së 2016-s, ndërmjet qeverisë shqiptare dhe Bankës Europiane për...

Projektligji “Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit”/ Vjero: Mbron...

TIRANË, 11 mars/ATSH/ Komisioni Parlamentar i Ekonomisë dhe Financave shqyrtoi projektligjin “Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit”. Zëvendësministrja e Financave dhe Ekonomisë, Vasilika...

Projektligji/ Krijim i një sistemi efikas kontrolli të artikullit piroteknik

TIRANË, 9 mars /ATSH/ Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë, në cilësinë e komisionit për dhënie mendimi, mori në shqyrtim projektligjin “Për hedhjen...

Marrëveshja e koncesionit për aeroportin “Nënë Tereza”/ Komisioni i Ekonomisë rrëzon...

TIRANË, 5 mars /ATSH/ Komisioni për Ekonominë dhe Financat shqyrtoi sot në cilësinë e komisionit përgjegjës Dekretin e Presidentit “Për ratifikimin e ndryshimit të...

Rritje të eksporteve të produkteve bujqësore dhe blegtorale

TIRANË, 5 mars /ATSH/ Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin miratoi sot projektligjin "Për ratifikimin e marrëveshjes së partneritetit, tregtisë dhe bashkëpunimit ndërmjet...

MBZHR: Bizneset e agroturizmit pajisen me certifikatë nga Komisioni i Vlerësimit

TIRANË, 1 mars /ATSH/ Në Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural (MBZHR) është ngritur Komisioni i Posaçëm i Vlerësimit, që do të pajisë me...

BRUKSEL – BE kërkon shpjegime nga Gjermania mbi ndalimet e hyrjes...

BRUKSEL, 23 shkurt /ATSH-DPA/ - Gjermania është nën presion për të shpjeguar ndalimet e saj të hyrjes në territorin e saj të qytetarëve nga...

Ndërtimi i Spitalit Rajonal Memorial të Fierit/ Përjashtohen nga detyrimet doganore...

TIRANË, 18 shkurt /ATSH/ Komisioni i Kuvendit për Ekonominë dhe Financën miratoi sot projektligjin “Për ratifikimin e marrëveshjes, ndërmjet këshillit të ministrave të Republikës...

Komisioni parlamentar për raportin e Dick Marty/ Manja: U depozituan...

TIRANË, 5 shkurt/ATSH/ Në drejtimin e kryetarit, Ulsi Manja, u mblodh sot komisioni i posaçëm parlamentar "Për administrimin e dokumentacionit dhe hartimin e një...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA