Home Tags Klosi

Tag: Klosi

Inaugurohet Shtegu i Çezarit, promovim i historisë dhe vlerave turistike

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/334603033761940/ TIRANË,16 tetor /ATSH/ - Ministri i Turizmit dhe Mjedisit inauguroi Shtegun e Çezarit, që lidh Parkun Kombëtar Llogora dhe Monumentin e Natyrës, Delta e...

44.5% turistë të huaj më shumë se në shtator të një...

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/271726726808699/?t=1 TIRANË, 16 tetor /ATSH-Gjergji Mima/ - Forcimi i turizmit të trashëgimisë kulturore ka sjellë rritje të numrit të turistëve në sitet e trashëgimisë kulturore. Ministri...

Shqipëria feston me 7 pasuri në UNESCO, në 2019 i bashkohet...

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/2230944153849626/ TIRANË,16 tetor /ATSH/ - Shqipëria feston sot 60-vjetorin e anëtarësimit në UNESCO. Nga Parku i Butrintit deri tek Liqeni i Pogradecit, 7 pasuri të...

FOTO/ Shtegu i Çezarit, për turistët e lidhur me natyrën dhe...

TIRANË,15 tetor /ATSH/ - Shqipëria tashmë është kthyer në destinacionin e turistëve të eksplorimit dhe natyrës ku ecja në natyrë ose hiking është atraksioni...

FOTO/ Vjeshta pikturon pyjet e ahut në Lumin e Gashit dhe...

TIRANË,12 tetor /ATSH/ - Lumi i Gashit (Tropojë) dhe Rrajca (Përrenjas), me pyjet e vjetra të Ahut janë përfshirë në Listën e Trashëgimisë Botërore...

FOTO/ Inventarizimi Kombëtar i Pyjeve dhe Kullotave, matje në 12 qarqe...

TIRANË,10 tetor /ATSH/ - Pas përfundimit të fazës përgatitore për sistemin e Monitorimit të pyjeve, grupet e specialistëve nga Agjencia Kombëtare e Mjedisit dhe...

Klosi: Bum turistësh të huaj, 15% më shumë vetëm nga porti...

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/339013713538080/?t=8 TIRANË, 9 tetor/ATSH/ Viti 2018 shënon rritjen më të madhe të numrit të turistëve të huaj që kanë hyrë në vendin tonë, ku vetëm...

80 vende ku turistët e aventurës mund të argëtohen përmes rafting...

TIRANË,1 tetor /ATSH/ - Në Shqipëri ka 80 vende ku mund të bëhet rafting e kjo është një mundësi e artë punësimi. Ashtu si një...

Klosi: Paketa të përbashkëta turistike, synojmë tregjet e Azisë dhe Europës

TIRANË, 30 shtator /ATSH/- Ministria e Turizmit dhe Mjedisit synon krijimin e paketave të përbashkëta turistike që e vendosin Shqipërinë në vëmendjen e tregjeve...

610 mijë turistë vizituan Shqipërinë në shtator

TIRANË, 28 shtator/ATSH/- Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi deklaroi sot se "gjatë 28 ditëve të muajit shtator, Shqipëria është vizituar nga 610...

MOST POPULAR

HOT NEWS