Ballina Etiketimet Instat

Etiketim: instat

INSTAT: Vlera investimeve për ndërtesa dhe punime inxhinierike u rrit në...

TIRANË, 26 shkurt /ATSH/ Numri i lejeve të reja të ndërtimit të miratuara në tremujorin e katërt 2020 shënoi një rritje prej 51.5% krahasuar...

Janar 2021/ Vlera e mallrave të tregtuara 69.2 miliardë lekë

TIRANË, 26 shkurt /ATSH/ Vlera e mallrave të tregtuara (eksport/import) përgjatë muajit janar të këtij viti llogaritet në 69.2 miliardë lekë dhe gjysma e...

Pandemia nxiti përdorimin e teknologjisë/ 12,8 % e bizneseve realizuan shitje...

TIRANË, 25 shkurt /ATSH/ Pandemia Covid-19 nxiti përdorimin e teknologjisë në sektorin e biznesit, si në drejtim të investimeve në kompjutera, programe, ekspertë të...

Pandemia/ 25.7 % më pak shtetas të huaj hynë në vend,...

TIRANË,24 shkurt /ATSH/ Situata e krijuar nga pandemia ndikoi në rënien e fluksit të hyrje-daljeve nga Shqipëria, në muajin janar të këtij viti. INSTAT publikoi...

INSTAT: Të ardhurat nga bizneset e lidhura me turizmin u rritën...

TIRANË, 22 shkurt /ATSH/ Turizmi së bashku me agroturizmin janë kthyer në një potencial të rëndësishëm për ekonominë e vendit. Sipas të dhënave nga Anketa...

Ndikimi i pandemisë në turizëm/INSTAT: Rënie e numrit të pushuesve me...

TIRANË, 20 shkurt/ATSH/-  INSTAT ka publikuar të dhënat për tremujorin e katërt 2020 sa i përket shfrytëzimit të kapaciteteve të strukturave akomoduese dhe ndikimi...

Aksidentet rrugore, në 80 % të rasteve shkak sjellja e drejtuesit...

TIRANË, 18 shkurt /ATSH/ Në 80 % të rasteve të aksidenteve rrugore gjatë muajit janar 2021 kanë ndodhur si pasojë e sjelljes së drejtuesit...

Shqipëria rriti eksportet me Italinë, Greqinë dhe Kinën në janar 2021

Rriten ndjeshëm eksportet drejt Kinës TIRANË, 17 shkurt /ATSH/ Pavarësisht vështirësive që ka krijuar situata nga COVID-19, Shqipëria ka vijuar trendin rritës të eksporteve, duke...

INSTAT: Inflacioni zbriti në 0.4 % në janar

TIRANË, 10 shkurt/ATSH/ Inflacioni, që mat ndryshimin vjetor të çmimit të mallrave, llogaritet 0.4 % gjatë muajit janar, ndërsa objektivi i shënjestruar i Bankës...

INSTAT: Më shumë udhëtime për qëllime biznesi drejt Shqipërisë

TIRANË, 8 shkurt/ATSH/ Në vitin 2019 janë regjistruar 17,4 % më shumë udhëtime në Shqipëri, krahasuar me vitin 2018. Instituti i Statistikave publikoi sot raportin...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA