Ballina Etiketimet Inspektime

Etiketim: inspektime

Inspektoriati Shëndetësor, inspektime për zbatimin e ligjit të duhanit

TIRANË, 4 dhjetor/ATSH/ - Inspektorati Shtetëror Shëndetësor po vazhdon inspektimet për monitorimin e vazhdueshëm të zbatimit të ligjit "Për mbrojtjen e shëndetit nga produktet...

FOTO/ Projekti “100+ fshatrat” në Lukovën e detit, agroturizmit dhe arkitekturës

TIRANË,31 tetor /ATSH/ - Specialistët e Institutit të Monumenteve të Kulturës u bënë pjesë e grupit të inspektimit në kuadër të projektit “100+ fshatrat”,...

FOTO/ Voskopojë, inspektim urës 300-vjeçare të Shën Prodhomit

TIRANË,24 tetor /ATSH/ - Monumenteve të kulturës si pjesë e rëndësishme e trashëgimisë tonë po i kushtohet vëmendje nga specialistët dhe institucionet përkatëse pasi...

FOTO/Kantieret e kulturës në Vlorë dhe Sarandë me tabela orientuese

TIRANË,12 tetor /ATSH/ - Kantieret e Kulturës çdo ditë po inspektohet nga specialistët dhe institucionet përkatëse për mirëmbajtjen dhe ecurinë e restaurimit të tyre. Gjatë...

Foto- “100 fshatrat”, Lura e pasur me monumente kulture dhe traditë

TIRANË,12 tetor /ATSH/ - Fshati Lurë në Dibër i përfshirë në projektin "100 Fshatrat"ka zbuluar bukuritë dhe traditat e trashëgimisë kulturore për specialistët e...

Ura e Golikut pjesë e 33 kantiereve të restaurimit, rijetëzohet për...

TIRANË,11 tetor /ATSH/ - Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro inspektoi punimet në Urën e Golikut, mbi lumin Shkumbin, ndërtuar mbi gjurmët e rrugës së vjetër...

FOTO/ Kantieret e Kulturës, specialistët inspektojnë katedralen e Shën Nikollit

TIRANË,10 tetor /ATSH/ - Kantieret e Kulturës çdo ditë po inspektohet nga specialistët dhe institucionet përkatëse për mirëmbajtjen dhe ecurinë e restaurimit të tyre. Specialistët...
video

Monumentet e kulturës dhe trashëgimia, destinacionet e reja turistike

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/754649041548295/?t=2 TIRANË,1 tetor /ATSH/ - Monumentet e kulturës si pjesë e trashëgimisë sonë kulturore po marrin një vëmendje të veçantë nga specialistët dhe institucionet përkatëse. Këto...

Inspektim Xhamisë së Plumbit në Shkodër para restaurimit

TIRANË,21 shtator /ATSH/ - Specialistë nga Instituti i Monumenteve të Kulturës së bashku me specialistë të Drejtorisë Rajonale të Trashëgimisë Kulturore Shkodër, realizuan një...

Inspektime për restaurimin e Xhamisë së Plumbit në Shkodër

TIRANË, 13 shtator /ATSH/ - Specialistët e Institutit të Monumenteve të Kulturës Tiranë, kryen inspektime për detajet e fundit të projektit "Restaurimi i Xhamisë...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA