Home Tags Inspektime

Tag: inspektime

FOTO/Kantieret e kulturës në Vlorë dhe Sarandë me tabela orientuese

TIRANË,12 tetor /ATSH/ - Kantieret e Kulturës çdo ditë po inspektohet nga specialistët dhe institucionet përkatëse për mirëmbajtjen dhe ecurinë e restaurimit të tyre. Gjatë...

Foto- “100 fshatrat”, Lura e pasur me monumente kulture dhe traditë

TIRANË,12 tetor /ATSH/ - Fshati Lurë në Dibër i përfshirë në projektin "100 Fshatrat"ka zbuluar bukuritë dhe traditat e trashëgimisë kulturore për specialistët e...

Ura e Golikut pjesë e 33 kantiereve të restaurimit, rijetëzohet për...

TIRANË,11 tetor /ATSH/ - Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro inspektoi punimet në Urën e Golikut, mbi lumin Shkumbin, ndërtuar mbi gjurmët e rrugës së vjetër...

FOTO/ Kantieret e Kulturës, specialistët inspektojnë katedralen e Shën Nikollit

TIRANË,10 tetor /ATSH/ - Kantieret e Kulturës çdo ditë po inspektohet nga specialistët dhe institucionet përkatëse për mirëmbajtjen dhe ecurinë e restaurimit të tyre. Specialistët...

Monumentet e kulturës dhe trashëgimia, destinacionet e reja turistike

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/754649041548295/?t=2 TIRANË,1 tetor /ATSH/ - Monumentet e kulturës si pjesë e trashëgimisë sonë kulturore po marrin një vëmendje të veçantë nga specialistët dhe institucionet përkatëse. Këto...

Inspektim Xhamisë së Plumbit në Shkodër para restaurimit

TIRANË,21 shtator /ATSH/ - Specialistë nga Instituti i Monumenteve të Kulturës së bashku me specialistë të Drejtorisë Rajonale të Trashëgimisë Kulturore Shkodër, realizuan një...

Inspektime për restaurimin e Xhamisë së Plumbit në Shkodër

TIRANË, 13 shtator /ATSH/ - Specialistët e Institutit të Monumenteve të Kulturës Tiranë, kryen inspektime për detajet e fundit të projektit "Restaurimi i Xhamisë...

Zv.ministrja Çuçi: Penalitete për çdo prodhues që nuk respekton vendimin

TIRANË,7 gusht /ATSH/ - Në zbatim të vendimit të Këshillit të Ministrave për ndalimin e prodhimit, tregtimit dhe importimit të qeseve plastike, Inspektoriati Shtetëror...

FOTO- IMK, inspektime në Parkun Arkeologjik të Apolonisë

TIRANË, 7 korrik/ATSH/.- Specialistët e Institutit të Monumenteve të Kulturës realizuan ditët e fundit një inspektim në Parkun Arkeologjik të Apolonisë, ku kryen verifikime,...

FOTO/ Amantia, historia e qytetit antik që tërheq turistët

TIRANË, 3 qershor /ATSH/ - Me nisjen e sezonit turistik të vitit 2018, një nga destinacionet kryesore turistike për Qarkun e Vlorës është parku...

MOST POPULAR

HOT NEWS