Ballina Etiketimet Ikone

Etiketim: ikone

Ikona “Shën Mëri Hodigitria” në kishën e “Lindja e Shën Mërisë”...

TIRANË, 16 shtator/ATSH/ Zona e Prespës, është e njohur për ndërtimin e kishave në guva, nga heremitët, ndërmjet shek. XIII – XIV . Tepër...

Restaurohet ikona “Shën Triadha me Shenjtorë” në Muzeun e Artit Mesjetar...

TIRANË, 9 shtator/ATSH/ Ikona "Shën Triadha me Shenjtorë" në Muzeun e Artit Mesjetar Korçë është në proces restaurimi, për të nxjerrë në dritë vlerat...

Restaurohen dy ikona pjesë e fondit të DRTK, Berat/ Kallfani për...

TIRANË, 18 qershor/ATSH/ Në laboratorin e restaurimit të veprave të artit në Berat punohet çdo ditë me pasion dhe durim për nxjerrjen në dritë...

Një tjetër vepër e shpëtuar, përfundon restaurimi i ikonës “Shën Joan...

TIRANË, 9 qershor/ATSH/ Qendra muzeore Berat sapo ka përfunduar ndërhyrjen restauruese të ikonës “Shën Joan Pagëzori” e vitit 1835, që mban firmën e Naum...

Qeveria shfuqizon vendimin që ia dhuronte UNESCO-s, “Ngjallja e Llazarit” qëndron...

TIRANË, 30 tetor/ATSH/ Këshilli i Ministrave shfuqizoi sot vendimin “Për dhurimin UNESCO-s të ikonës “Ngjallja e Llazarit”, në kuadër të 60-vjetorit të anëtarësimit të...

SOFT NEWS/”Sot është dita e zgjedhjeve”, facebook njeh zyrtarisht 30 qershorin

TIRANË, 30 qershor /ATSH/ - Shqipëria sot voton për zgjedhjen e 61 kryetarëve të rinj bashkiak, ku në qendrat e votimit ka nisur ky...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA