Ballina Etiketimet HEC

Etiketim: HEC

Kaskada e Drinit/ Prurjet 500 m3/s prodhimi ditor mbi 21 mijë...

TIRANË, 10 prill/ATSH/ Korporata Elektroenergjetike Shqiptare (KESH) informoi sot se prurjet në Kaskadën e Drinit llogariten në 500 m3/s, ndërsa prodhimi është mbi 21...

Kryhet testimi përfundimtar i portës së shkarkimit nr. 3 në hidrocentralin...

TIRANË, 26 mars/ATSH/ Koorporata Elektroenergjetike Shqiptare informoi sot se u krye me sukses testimi përfundimtar i portës së shkarkimit nr. 3 në hidroventralin e...

Rehabilitimi i HEC-t të Fierzës/ KfW jep 40 milionë euro kredi

TIRANË, 26 mars/ATSH/ Hidrocentrali i Fierzës do të rehabilitohet falë një kredie të butë prej 40 milionë eurosh të siguruar nga Banka Gjermane për...

Kaskada e Drinit/ KESH: Prurjet në nivelin 460 m3/s, prodhimi ditor...

TIRANË, 17 mars /ATSH/ Korporata Elektroenergjetike Shqiptare (KESH) informoi sot se prurjet në kaskadën e lumit Drin janë në nivelin 460 m3/s, ndërsa po...

Ndërtimi i Skavicës/ Dorëzohet në Kuvend procedura për negocimin e kontratës...

TIRANË, 8 mars/ATSH/ Qeveria shqiptare propozon një procedure të veçantë për negocimin dhe ekzekutimin e kontratës me kompaninë “Bechtel Internacional” Inc., për projektimin dhe...

Kaskada e Drinit/KESH: Prurjet zbresin në 490 m3/s, prodhimi ditor plotëson...

TIRANË, 19 shkurt/ATSH/ Korporata Elektroenergjetike Shqiptare (KESH) informoi sot se prurjet në kaskadën e lumit Drin janë ulur në 490 m3/s, ndërsa po vijon...

KESH: Ulen shkarkimet në HEC-in e Vaut të Dejës

TIRANË, 1 shkurt/ATSH/ KESH po vijon të ndjekë me vëmendje situatën hidroenergjetike të kaskadës si dhe të marrë të gjitha masat e nevojshme për...

Moti me reshje/ KESH monitoron situatën në kaskadën e lumit Drin

TIRANË, 25 janar /ATSH/ Korporata Elektroenergjetike Shqiptare (KESH) po monitoron situata hidrike në vend dhe veçanërisht në kaskadën e lumit Drin, pas rikthimit të...

Moti me reshje/ KESH: Siguri e plotë e digave, prodhimi...

TIRANË, 24 janar/ATSH/ Korporata Elektroenergjetike Shqiptare (KESH) po monitoron situatën e reshjeve duke garantuar sigurinë e plotë të digave, furnizimin me energji elektrike të...

Prodhimi ditor nga baseni i Drinit 26 500 MWH/ KESH/ Shkarkimet...

TIRANË, 22 janar/ATSH/ Korporata Elektroenergjetike Shqiptare (KESH) bën të ditur po vijon monitorimin e tre HEC-eve mbi kaskadën e Drinit, ndërsa shërbimi meteorologjike në...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA