Home Tags Gjermane

Tag: gjermane

Shqipëri-Gjermani, njësi të përbashkëta investigative kundër krimit të organizuar

TIRANË, 13 tetor/ATSH/ Njësi të përbashkëta investigative do të krijohen mes Prokurorisë shqiptare dhe shtetit gjerman, në kuadër të forcimit të luftës së përbashkët kundër...

Parku kombëtar i Llogorasë, destinacioni i turistëve nga Gjermania

TIRANË, 10 tetor/ATSH/- Parku Kombëtar i Llogorasë në jug të qytetit të Vlorës, në një distancë prej 40 km, vazhdon të mbetet një nga...

FOTO – Turistët gjermanë vizitojnë Parkun Kombëtar të Llogorasë

TIRANË, 25 shtator/ATSH/ - Parku Kombëtar i Llogorasë, në jug të qytetit të Vlorës, në një distancë prej 40 km është i vizitueshëm në...

Qafë-Shtama tërheq vëmendjen e turistëve gjermanë

TIRANË, 13 shtator/ATSH/- Bukuritë natyrore të Parkut Kombëtar të Qafë-Shtamës po tërheqin gjithnjë e më shumë vëmendjen e turistëve të huaj. Ditët e fundit 15...

MOST POPULAR

HOT NEWS