Ballina Etiketimet Gjanice

Etiketim: Gjanice

Fier/ Nisin punimet e fazës së dytë të rehabilitimit të lumit...

TIRANË, 21 nëntor/ATSH/ Rehabilitimi i segmentit të dytë të lumit Gjanica do të plotësojë më tej mozaikun e transformimit urbanistik që po ndodh në...

Zbatimi i fazës II të rehabilitimit të Gjanicës/ I hapet rruga...

TIRANË, 23 qershor/ATSH/ Këshilli i bashkisë Fier i ka hapur rrugë fillimit të procedurave të shpronësimit për interes publik të pasurive të paluajtshme, pronë...

Standard i ri në ndërtimin e urave mbi Gjanicë

TIRANË, 16 janar/ATSH/ Urat mbi lumin Gjanicë në Fier janë një element shumë i rëndësishëm dhe i veçantë i projektit madhor për rehabilitimin e...

Rehabilitimi i Gjanicës dhe qendrës kthen Fierin në kantier ndërtimi

TIRANË, 9 janar/ATSH/ Rehabilitimi i lumit Gjanica dhe qendrës së qytetit është sot fronti më i madh i punës në Fier që që nuk ndalet...

Projektet transformuese në Fier, nga lumi Gjanica te parkimi nëntokësor

TIRANË, 5 janar/ATSH-Maela Marini/.- Investimet infrastrukturore për rehabilitimin e lumit Gjanica dhe qendrën e qytetit, përkthehen në transformime të mëdha urbane me impakt afatgjatë...

Lumi Gjanica, drejt një atraksioni turistik për Fierin

TIRANË, 18 nëntor/ATSH-Maela Marini/ "Lumi Gjanica në Fier, po kthehet në një atraksion turistik, ndërsa projekti për rehabilitimin e këtij lumi konsiderohet si një pikë...

Shmangia e përmbytjeve, ndërhyrje për pastrimin e lumit Gjanica në Fier

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/2210171832595807/ TIRANË, 3 shtator/ATSH-Maela Marini/ Lumi Gjanica në Fier po pastrohet në të gjithë gjatësinë e tij për të shmangur rrezikun e përmbytjeve gjatë muajve...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA