Ballina Etiketimet GIZ

Etiketim: GIZ

Zbutja e krizës nga COVID-19/ Qeveria shqiptare dhe ajo gjermane mbështesin...

TIRANË, 25 shkurt /ATSH/ Qeveria shqiptare e mbështetur nga qeveria gjermane, ka ngritur një instrument këshillimor, të kombinuar me grante, për të zbutur pasojat...

Paketa mbrojtëse ndaj Covid për 19 shoqëri të Ujësjellës Kanalizimeve

TIRANË, 26 nëntor /ATSH/ 19 shoqëri të Ujësjellës Kanalizimeve në vend u pajisën me paketa mbrojtëse ndaj Covid-19. Ambasada e Gjermanisë në Tiranë bëri të...

Rritje e kapaciteteve të strukturave administrative për migracionin dhe diasporën në...

TIRANË, 15 tetor /ATSH/ Rritja e kapaciteteve të strukturave administrative për migracionin dhe diasporën në qeverisjen vendore ishte në qendër të takimit që zhvilloi...

Klasa mësimi në natyrë në Liqenin e Prespës/ Kite për testimin...

TIRANË, 25 shtator /ATSH/ Një sërë kompletesh testimi të cilësisë së ujit iu dhuruan dy shkollave në Bashkinë e Pustecit për të mbështetur mësuesit...

Nga Cërriku në Roskovec/ Mbështetje bashkive për ndërtimin e këndeve të...

TIRANË, 26 gusht /ATSH/ GIZ mbështet bashkitë partnere për të përmirësuar hapësirat e gjelbra dhe rikrijuese për fëmijët dhe moshat e treta. Projekti i GIZ...

GIZ dhuron 292 veshje mbrojtëse për stafet e shoqërive të Ujësjellës...

TIRANË, 4 maj/ATSH/ Shoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) u dorëzoi sot 292 veshje mbrojtëse stafit të Shoqërive të Ujësjellës Kanalizimeve të Cërrikut, Peqinit...

COVID-19/Organizata Botërore e Shëndetësisë: Nuk ka prova që virusi transmetohet nga...

TIRANË, 27 mars /ATSH/- Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, nuk ka prova që virusi COVID-19 transmetohet nga uji i pijshëm, e po ashtu nuk...

COVID-19/ GIZ: Vijojmë punën nga shtëpia për të siguruar vazhdimësinë e...

TIRANË, 22 mars /ATSH/ Agjencia gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar, (GIZ) që operon në vendin tonë, njofton se në kushtet e situatës së jashtëzakonshme, të...

Finiq, projekt për reduktimin e mbetjeve plastike që përfundojnë në det

TIRANË, 11 shkurt /ATSH/ GIZ (Shoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar) në kuadër të projektit për promovimin e ideve inovative me fokus pakësimin e mbetjeve...

Sistem gjerman për parashikimin e përmbytjeve në basenin e Drinit

TIRANË, 7 nëntor /ATSH/-Qeveria gjermane përmes GIZ po mbështet adaptimin dhe menaxhimin e rrezikut të përmbytjeve në Ballkanin Perëndimor. Përmirësimi i sistemit të paralajmërimit të...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA