Home Tags FSHZH

Tag: FSHZH

Xhafzotaj, 24 orë me ujë të pijshëm për rreth 17,000 banorë

TIRANË, 11 tetor /ATSH/ - Banorët e fshatrave Xhafzotaj, Arapaj dhe Shkëmbi i Kavajës u njohën këto ditë me projektin për ndërtimin e 2...

FOTO/ Restaurimi po i rikthen vlerat historike kulturore Dhërmiut

TIRANË, 1 tetor /ATSH/ - Fondi Shqiptar i Zhvillimit (FSHZH) po vazhdon punën për restaurimin e kalldrëmeve, fasadave dhe çative në fshatin turistik të...

Liqeni i Shkodrës, zonë pilot për zhvillimin e ekosistemeve

Ekosistemet natyrore/Vendet Adriatiko-Joniane diskutojnë për strategji të përbashkëta TIRANË, 30 shtator /ATSH/ - Liqeni i Shkodrës është zona pilot për të cilën do të punohet për të...

Investime për nxitjen e potencialeve ekonomike në Berat e Përmet

TIRANË, 5 shtator/ATSH/ Investimet që duhet të ndërmerren për zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik dhe social të Beratit dhe Përmetit ishin në fokus të studimit të...

Rehabilitimi i rrugës së Shëngjinit, lehtësohet trafiku drejt Lezhës

TIRANË, 31 gusht/ATSH/ Me ndërhyrjet për rehabilitimin e rrugës nga kthesa e Shëngjinit deri në Portin Ushtarak, do të lehtësohet trafiku drejt Shëngjinit dhe...

Nis në vjeshtë Unaza Bujqësore e Myzeqesë, akses drejt tregjeve

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/2133208696751693/?t=1 TIRANË, 23 gusht/ATSH/ Në vjeshtë nis puna për rikonstruksionin e Unazës Bujqësore të Myzeqesë, me gjatësi 11 km që financohet nga qeveria shqiptare. Investimi lidh...

FOTO/ Rikonstruksioni i Sheshit të Shirokës për shndërrimin në një destinacion...

TIRANË, 10 gusht/ATSH/  Ka nisur puna për rikonstruksionin e Sheshit të Shirokës, në Bashkinë Shkodër. Investimi është pjesë e projektit “Për Rikualifikimin e Bregut Perëndimor...

Rruga e Vermoshit drejt kufirit me Malin e Zi, nis rindërtimin...

TIRANË, 27 korrik/ATSH/ - Rindërtimi i rrugës së Vermoshit në veri të vendit drejt kufirit me Malin e Zi, do të nisë zbatimin në...

Rehabilitohet pas 36 vitesh rruga për në Kalanë e Beratit

TIRANË, 31 maj/ATSH/- Pas 36 vitesh ka nisur rehabilitimin rruga për në kalanë e Beratit. Ndërhyrja është pjesë e një pakete investimesh prej rreth 13.5...

Vijon puna për restaurimin e fshatrave të Jugut

TIRANË, 16 maj /ATSH/- Në fshatrat e Vunoit dhe Dhërmiut vazhdon puna për rikualifikimin dhe restaurimin e fasadave dhe çative të shtëpive. Ndërsa kanë përfunduar...

MOST POPULAR

HOT NEWS