Ballina Etiketimet Fermer

Etiketim: fermer

Mbështetja nga AZHBR/ Historia e fermerit që ka ngritur plantacion me...

TIRANË, 8 shkurt/ATSH/ Gramoz Krakulli nga fshati Fiershegan i Lushnjës ka mbjellë në 2.5 hektarë tokë pemët e agrumeve, nga të cilat pret të...

Nafta pa taksa/ Fermerët interes për të aplikuar: Ndikon në uljen...

TIRANË, 2 shkurt/ATSH/ Skema për subvencionimin e naftës ka rritur interesin e fermerëve për të aplikuar. Ditor Fraholli nga Pogradeci është ndër fermerët e parë...

Fiskalizimi/ Procedura për fermerët dhe prodhuesit e tjerë bujqësorë

TIRANË, 27 janar/ATSH/ Ligji “Për fiskalizimin” parashikon se prodhuesit bujqësorë, që janë ose jo subjekte të skemës së kompensimit, në përputhje me legjislacionin për...

Fermeri Lavdrim Çela, ndër aplikuesit e skemës së naftës pa taksa:...

TIRANË, 25 janarATSH/ Në të gjithë vendin vijojnë aplikimet e fermerëve me NIPT në portalin e-albania për të përfituar naftën falas. Skema e re...

Heqja e akcizës së naftës/ Festim Shytaj: Si bëhen fermerët pjesë...

TIRANË, 25 janar/ATSH/ Të gjithë ata fermerë që punojnë tokën bujqësore, që mbjellin kultura bujqësore dhe janë të regjistruar me nipt do të thotë...

Nafta falas/ Ekonomi: Skema e mirëpërgatitur, rrit fitimet e fermerëve

TIRANË, 25 janar/ ATSH/ Në të gjithë vendin vijojnë aplikimet e fermerëve me NIPT në portalin e-Albania për të përfituar naftën falas. Skema e...

Skemat mbështetëse/ La emigracionin dhe investoi në vendlindje, Ilir Bega fuqizoi...

TIRANË, 18 nëntor/ATSH/ Skemat mbështetëse për bujqësinë përmes Agjencisë për Zhvillimin Bujqësor e Rural kanë mbështetur fermerët për të zgjeruar aktivitetin e tyre në...

Investimet në ujitje arritën në 3.5 miliardë lekë/ Sot ujiten 255...

TIRANË, 27 tetor/ATSH/ "Sot ujisim 255 mijë hektarë tokë buke nga 120 mijë hektarë që ishte sipërfaqja e ujitshme e tokës bujqësore në vitin...

Skema Kombëtare në Bujqësi/ Ulet vija e financimit për dy masa,...

TIRANË, 14 tetor /ATSH/ Është rritur me 325 fermerë (229 në blegtori dhe 96 në bletari) numri i aplikantëve përfitues nga Skema Kombëtare e...

Skema Kombëtare për mbështetjen në Bujqësi financon fermën me 1 mijë...

TIRANË, 4 shtator/ATSH/ Në fushën e bukur të Çajupit në Zagori, Gjirokastër ndodhet një nga fermat më të mëdha blegtorale në vend me mbi...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA