Ballina Etiketimet Elva Margariti

Etiketim: Elva Margariti

Margariti: Restaurimi i veprave të rëndësishme si asnjëherë tjetër

TIRANË, 12 mars/ATSH/ Vazhdon puna intensive për restaurimin e veprave të rëndësishme që janë pjesë e fondit të “Muzeut të Artit Mesjetar” në qytetin...

Përkthehet në italisht vëllimi “Bukuria që vret” i Migjenit

TIRANË, 30 dhjetor /ATSH/ Një nga gjenitë e letërsisë shqipe, Migjeni tashmë flet edhe italisht. Ministrja e Kulturës, Elva Margariti njoftoi sot se është përkthyer...

FOTO/ “Qilimi i Apolonisë”, një mrekulli që nuk duhet mbajtur e...

TIRANË, 22 dhjetor /ATSH/ -“Qilimi i Apolonisë”, është një mrekulli që nuk duhet mbajtur e fshehur, deklaroi sot ministrja e Kulturës, Elva Margariti. Ajo u...

Pakti për Universitetin/ Mbështetje për veprat e 13 kineastëve të rinj

TIRANË, 6 nëntor /ATSH/ Në kuadër të Paktit për Universitetin janë mbështetur veprat e 13 kineastëve të rinj. Ministrja e Kulturës, Elva Margariti ishte sot...

Modeli italian/ Ruajtja dhe mbrojtja e trashëgimisë kulturore në Shqipëri

TIRANË, 9 tetor /ATSH/ Në kuadër të edicionit të katërt të Festivalit për Zhvillimin e Qëndrueshëm, organizuar nga Ambasada e Italisë dhe, në vijim...

Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit/ Margariti: Synimi, të mund të...

TIRANË, 6 tetor /ATSH/ Ministrja e Kulturës, Elva Margariti deklaroi sot Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit përveç financimit nga buxheti i shtetit, të...

Programi “EU4Culture”/ Do ndërhyhet në 50 monumente, Margariti: Filozofi e re...

TIRANË, 29 shtator /ATSH/ Ministrja e Kulturës, Elva Margariti deklaroi se nënshkrimi i marrëveshjes “EU4Culture” është një përgjigje e menjëhershme dhe me një vizion...

FOTO/ Margariti: Edukim i fëmijëve dhe njohje me trashëgiminë kulturore

TIRANË, 21 shtator /ATSH/ “Më shumë hapësira të dedikuara për fëmijët, por edhe më shumë edukim dhe njohje me trashëgiminë kulturore”. Ministrja e Kulturës, Elva...

Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi/ Hapet nesër ekspozita me imazhet e...

https://www.facebook.com/MargaritiElva/videos/329605301589701/?__tn__=kC-R&eid=ARCU4tXayTtqc3ip2d53NeWvXuRPkepRqK3M1R-5ZfD-jT0qJzLgc4GM9_sAzNGDfoc2fxsPiHlP5wypXhlJl2VmRdyZFcdewLBmpBT5NAjqLVn2Kutlt9vX1Y36GFDbmYzyRjz11iY7X3SDMF0gk84tOzjKAT-TYN8qCHa6rG2r9bdhsg&hc_ref=ARQjeDr1hf6485JiONo0WIKEP3LJnaqclZ71NvDtnGLug7dNV0VplwEC5gfnWB7UdhQ&__xts__=68.ARDQLGWbLVjEVyoRIllQ_BBedSMoKDC38y_CzmdC0vK4RbJJwJWVwGXuG40thDGEdKlCENfCV2SfSvBSnO4A1COEs4fZUlFMeeRocPft0M_mXWlsnTjzL2ffU8wjKAWlMHIfHbZ8Wnb_sripZQooiRG99CJfNm1Gi2oiFAU4CXQGGXyf2zfR2hgokaxeF4xRyRSFTiZzy-1STDvgc1wBry_eEzrANfZiOnVkpYICZjUst0nc8ABoTF8V2t73vVg4UR9STkSJTJXSzUTyNU2kVJXzNgw7uZJOzKqg&ft=kC-R-R&ft=6212379815614&ft=6873836460568644497&ft=-7161972984092376844&ft=1&ft=AI%40AQLjUG1h4G1sTMLVt9M3jsUGiYaja-1iQ1BBlitssXqPjlz203XWTlJIjn5d5fp8VZzrEokZucj1TwPWW4HLiJtr&ft=2729384563971805&ft=2273050009605265&ft=2273050009605265&ft=10&ft=2729373817306213&ft=2729374120639516&ft=2729373957306199&ft=2729374157306179&ft=2729373817306213&ft=5&ft=album&ft=1600439767&ft=107891919233888&ft=h_nor&ft=3&ft=AX_p3G9xogae9yq5&ft=2273050009605265&ft=page&ft=2273050009605265&ft=0&ft=0&ft=EntStatusCreationStory&ft=266&ft=1600259174&ft=EntStatusCreationStory&ft=2729384563971805&ft=1&ft=5&ft=2273050009605265&ft=2273050009605265&ft=2729384563971805&ft=1&ft=0&ft=107891919233888&ft=page&ft=2273050009605265&ft=0&ft=0&ft=EntStatusCreationStory&ft=4&ft=5&ft=1&ft=11&ft=12%3A5&__md__=1 TIRANË, 18 shtator /ATSH/ Në Muzeun Kombëtar të Fotografisë "Marubi" do të jetë e hapur nesër për vizitorët ekspozita me imazhet e Dedë Jakovës. Ministrja...

Shënohet 110-vjetori i lindjes së Shën Terezës, nënës së çdo të...

TIRANË, 26 gusht /ATSH/ -Sot shënohet 110-vjetori i lindjes së Shenjtores Nënë Tereza. Presidenti i Republikës, Ilir Meta duke përkujtuar këtë ditë thekson se, “si...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA