Ballina Etiketimet E-Albania

Etiketim: E-Albania

Nga 14 shërbime elektronike, sot 1207 të tilla/ Karçanaj: 1.2 milionë...

TIRANË, 2 mars /ATSH/ “Platforma e-Albania ka kursyer para dhe kohë për qytetarët dhe ekonominë shqiptare”. Kështu deklaroi Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare e Shoqërisë së...

Karçanaj: Në një vit, e-Albania u ka kursyer 1.36 milionë euro...

TIRANË, 20 shkurt/ATSH/- “Platforma e-Albania ka kursyer para dhe kohë për qytetarët dhe ekonominë shqiptare". Kështu thotë drejtoresha e Agjencisë Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit,...

Zero korrupsion/ Përmes e-Albania janë bërë mbi 2 milion shërbime

TIRANË, 30 janar/ATSH/ “Përmes sistemit të e-Albania janë dhënë 2 milionë e disa qindra mijëra shërbime për qytetarët,  pra njerëzit nuk kanë shkuar gjëkundi...

Me 20 vite punë në Forcat e Armatosura/ Abdullai aplikon për...

TIRANË, 26 janar/ATSH/ Investimet e kryera nga qeveria në teknologji, në ndërtimin e sistemeve të reja që ndërveprojnë me njëra-tjetrën apo në trajnimin e...

Me 43 vite punë mbi shpatulla/ Pëllumbi aplikon për pension në...

TIRANË, 20 janar/ATSH/ Falë investimeve të kryera nga qeveria në teknologji, në ndërtimin e sistemeve të reja që ndërveprojnë me njëra-tjetrën apo në trajnimin...

Pa radhë, vula dhe kosto/ Korrigjimi i adresës aktuale apo deklarimi...

TIRANË, 14 janar/ATSH/ Të gjithë qytetarët mund të korrigjojnë adresën aktuale të vendbanimit ose të deklarojnë adresën e re përmes platformës e-Albania, pa radhë,...

Rreth 800 mijë shërbime online të DPSHTRR në portalin e-Albania

TIRANË, 12 janar/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka sjellë më pranë qytetarëve 44 shërbime online gjatë vitit 2020 përmes platformës...

Programet e nxitjes së punësimit/ Aplikimi nga biznesi përmes e-Albania me...

TIRANË, 12 janar/ATSH/ Çdo biznes i interesuar për të qenë përfitues i programeve të nxitjes së punësimit të vëna në dispozicion nga qeveria mund...

Ndryshimi dhe saktësimi i adresës së shtëpisë përmes e-Albania

TIRANË, 8 janar/ATSH/ Ndryshimi dhe saktësimi i adresës së shtëpisë tani bëhet në e-Albania. Drejtoresha e AKSHI-t, Lindita Karçanaj informoi sot qytetarët mbi procedurën që...

e-Albania dy shërbime të reja për qytetarët, shmangen radhët

TIRANË, 30 nëntor/ATSH/ Qytetarët mund të marrin tani dy shërbime të reja përmes platformës e-Albania, duke e bërë më lehtë pajisjen e tyre me...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA