Home Tags Durrës

Tag: Durrës

Durrës, edhe dy kroçera në fund të sezonit turistik

TIRANË, 17 tetor/ATSH/ - Dy kroçerat e fundit të programuara gjatë këtij sezoni turistik pritet të mbërrijnë në portin e Durrësit në 10-ditorin e...

Durrës – 23 mijë pasagjerë udhëtuan me tragete në dy javë

TIRANË, 16 tetor/ATSH/ - Rreth 23 mijë pasagjerë shqiptarë dhe të huaj kanë preferuar të udhëtojnë me tragete në linjat Durrës – Bari dhe...

Pas 10 viteve pastrohet kanali kullues në Thumanë

TIRANË, 15 tetor/ATSH/ - Në njësinë administrative Thumanë po punohet intensivisht për pastrimin e kanaleve kulluese, të cilat kishin 10 vjet pa u pastruar. Prefekti...

Shifrat e nëntëmujorit, mbi 100 mijë kontejnerë të përpunuar në portin...

TIRANË, 15 tetor/ATSH/- Mbi 100 mijë kontejnerë TEU (njësi kontejnerike) janë përpunuar gjatë nëntë muajve të parë të këtij viti në terminalin përkatës të...

Specialistë të Monumenteve, punime në muret e kalasë së Durrësit

TIRANË, 13 tetor/ATSH/- Monumentet e kulturës si pjesë e trashëgimisë sonë kulturore po marrin një vëmendje të veçantë nga specialistët dhe institucionet përkatëse. Banesat, kalatë...

Durrës, porti planifikon thellimin e basenit me fondet e veta

TIRANË, 13 tetor/ATSH/- Drejtuesit e sektorëve dhe drejtorive në Autoritetin Portual të Durrësit (APD) kanë zhvilluar këto ditë takime intensive në lidhje me përgatitjen...

Durrës, mbi 2.7 milionë tonë mallra me anije dhe tragete në...

- Në periudhën janar-shtator 2018 përpunohen 417 anije dhe 776 tragete - TIRANË, 11 tetor/ATSH/- Anijet tregtare dhe tragetet e linjave Durrës – Bari dhe...

Projekti ‘LOCATIONS’ mbledh grupet e interesit në Portin e Durrësit

TIRANË, 10 tetor/ATSH/-  Partnerët dhe grupet e interesit që përfitojnë nga projekti LOCATIONS –Low Carbon Transport in Cruise Destinations Cities- ku Porti i Durrësit...

Durrës, 12 mijë udhëtarë në javën e parë të tetorit

TIRANË, 9 tetor/ATSH/-  Mbi 12 mijë udhëtarë dhe 2 mijë autovetura kanë shfrytëzuar tragetet e linjave nga Durrës gjatë javës së parë të muajit...

FOTO/ Gjiri detar i Durrësit një “hambar” me objekte arkeologjike

TIRANË, 8 tetor/ATSH/- Arkeologët nënujorë që nga fillimi i viteve 2000 kanë zbuluar në gjirin detar të Durrësit rreth 15 relikte anijesh të lashta. Sipas...

MOST POPULAR

HOT NEWS