Ballina Etiketimet Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve

Etiketim: Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve

Stop informalitetit/ Në 4 ditë 484 kontrolle, u konstatuan 89 shkelje...

TIRANË, 20 tetor /ATSH/ - Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve në periudhën 14-18 tetor 2019 ka ushtruar 484 kontrolle ku janë konstatuar 89 shkelje...

Furnizimi i cigareve, DPT: Llogaritja e TVSH-së dhe përcaktimi i çmimit...

TIRANË, 21 maj /ATSH/ - Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka njoftuar të gjithë furnizuesit e cigareve mbi llogaritjen e TVSH për këtë mall,...

Ulet numri i tatimpaguesve pasivë në 2019

TIRANË, 15 maj /ATSH/ - Ulet me 640 numri i bizneseve që kanë kaluar me status pasiv, gjatë 4 muajve të parë të vitit...

Vetëdeklarimi korrekt, Tatimet me plan kombëtar në sektorin e bar-restoranteve

TIRANË, 17 prill /ATSH/ - Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, nisi sot zbatimin në nivel kombëtar të një plani për menaxhimin e riskut në...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA