Ballina Etiketimet Dpt

Etiketim: dpt

Fiskalizimi/ DPT: Procedurat për lëshimin e faturave elektronike gjatë periudhës tranzitore

TIRANË, 2 mars /ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, (DPT) sqaron të gjithë subjektet e interesuar se për periudhën nga data e hyrjes në...

Të ardhurat nga sigurimet shoqërore dhe shëndetësore, realizim në masën 101.4%...

  TIRANË, 13 shkurt/ATSH/ Të ardhurat e mbledhura nga kontributet për sigurimet shoqërore dhe shëndetësore, të administruara nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve u realizuan...

Efektet e fiskalizimit për transaksionet midis FSDKSH dhe farmacive nisin më...

TIRANË, 26 janar/ATSH/ Rimbursimet e faturave mjekësore nuk paguhen nëpërmjet thesarit, por paguhen nga fondet e FSDKSH. Për rrjedhojë transaksionet midis FSDKSH dhe farmacive...

Tatimet publikojnë nivelin e pagës maksimale nga 1 janari

TIRANË 20 janar/ATSH/ Administrata Tatimore publikoi nivelin e pagës maksimale për efekt të llogaritjes së kontributeve të sigurimeve shoqërore. Sipas DPT-së, duke filluar nga janari...

Fiskalizimi/ Tatimet, takime me biznesin për problematikat e hasura në fillim...

TIRANË, 15 janar/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve po vijon fushatën e informimit të bizneseve mbi procesin e Fiskalizimin, faza e parë e të...

Rritja e shkallës së TVSH-së deri në 10 milionë lekë/ Procedura...

TIRANË, 13 janar/ATSH/ Bizneset me xhiro vjetore nën 10 milionë lekë duhet të deklarojnë TVSH-në e akumuluar (tepricë kreditore TVSH) deri në 31.12.2020 në...

Hapat që duhet të ndjekin bizneset për të ndryshuar regjimin e...

TIRANË, 13 janar/ATSH/ Prej datës 1 janar subjektet që kanë qarkullim vjetor nën 10 milionë lekë kanë dalë nga skema e TVSH-së. Drejtoria e Përgjithshme...

DPT sjell platformën helpdesk në shërbim të tatimpaguesve për Fiskalizimin

TIRANË, 12 janar/ATSH/ Prej datës 1 janar 2021, të gjitha transaksionet pa para në dorë midis tatimpaguesve dhe organeve publike B2G do të fiskalizohen. Drejtoria...

Tatimpaguesit afat deri më 11 janar për dorëzimin e inventarin elektronikisht

TIRANË, 6 janar/ATSH/ Tatimpaguesit duhet të dorëzojnë në mënyrë elektronike, inventarin analitik të datës 31.12.2020. Sipas Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, inventari duhet të përmbajë...

DPT kryen shkëmbimin e parë automatik të informacionit me administrata të...

TIRANË, 28 dhjetor/ATSH/ Shqipëria në vitin 2020 iu bashkua vendeve që zbatojnë standardet globale të shkëmbimit automatik të informacionit mbi llogaritë financiare, sipas standardit...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA