Ballina Etiketimet Bsh

Etiketim: bsh

Rritet me 8 % treguesi i besimit në sektorin e ndërtimit

TIRANË, 10 prill /ATSH/ Treguesi i besimit në sektorin e ndërtimit (TBN) u rrit me 8%  gjatë tremujorit të parë të vitit 2021, bëri...

Treguesi i besimit në sektorin e tregtisë/ Ecuria e biznesit u...

TIRANË, 9 prill  /ATSH/ Biznesi dhe konsumatorët shprehen optimist për ecurinë pozitive të biznesit gjatë tremujorit të parë të vitit 2021. Banka e Shqipërisë bën...

BSH: Sistemi bankar i qendrueshëm në 6-mujorin e dytë 2020

TIRANË, 7 prill /ATSH/ Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë miratoi në mbledhjen e ditës së mërkurë Raportin e Stabilitetit Financiar për gjashtëmujorin e...

Treguesi i besimit të biznesit në sektorin e industrisë, rritje me...

TIRANË, 7 prill /ATSH/ Industria kryeson ndër sektorët e tjerë të ekonomisë, për besim më të lartë të biznesit në perspektivën e një zhvillimi...

Biznesi rriti besimin në përmirësimin e ekonomisë në 3-mujorin e parë...

TIRANË, 6 prill /ATSH/ Treguesi i besimit në ekonomi vijoi përmirësimin edhe në tremujorin e parë të këtij viti. Mbështetur në vrojtimin e besimit dhe...

Rritje e të ardhurave financiare/ Konsumatorët, optimistë për përmirësimin e ekonomisë

TIRANË, 6 prill /ATSH/ Treguesi i besimit konsumator (TBK) për përmirësimin e ekonomisë, shënoi rritje me 1.1 % gjatë tremujorit të parë të këtij...

Investimet e huaja austriake u rritën në 73 milionë euro

TIRANË, 2 prill /ATSH/ Në totalin e investimeve të huaja në Shqipëri, gjatë 2020, rritje të konsiderueshme kanë regjistruar investimet austriake. Investimet austriake në Shqipëri...

Italia, investitori i tretë i huaj më i madh me fluks...

TIRANË, 31 mars /ATSH/ Investimet italiane në Shqipëri kryesojnë në sektorin financiar atë të bankave dhe të shërbimeve. Italia është një vend partner i rëndësishëm...

Paraja në qarkullim u rrit me 52 miliardë lekë gjatë 2020-ës

TIRANË, 31 mars /ATSH/ Banka e Shqipërisë publikoi të mërkurën ndërhyrjet në tregun e parasë për tremujorin e katërt të vitit të kaluar. Sipas BSH-së,...

Institucionet financiare jobanka dhanë 38.2 miliardë lekë kredi gjatë 2020

TIRANË, 31 mars /ATSH/ Kredia e disbursuar nga institucionet financiare jobanka shënoi vlerën 38.2 miliardë lekë, në fund të vitit të kaluar. Banka e Shqipërisë...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA