Ballina Etiketimet Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Etiketim: Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

FOTO/ Dy botime të reja të Lumo Skëndos në duart e...

TIRANË, 26 mars /ATSH/ - Bashkëpunimi i suksesshëm mes Bibliotekës Kombëtare të Shqipërisë dhe Fondacionit Arsimor Kulturor Humanitar - ALSAR, që zuri fill me...

FOTO/ Shpallet çmimi Kombëtar i Bibliofilisë ”Lumo Skendo” për vitin 2017

TIRANË, 14 dhjetor /ATSH/ - Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë organizoi sot ceremoninë e dhënies së Çmimit Kombëtar të Bibliofilisë ''Lumo Skendo'' për vitin 2017. Këtë vit,...

FOTO/ Krijimtaria e Lumo Skëndos, ekspozitë në Bibliotekën Kombëtare

TIRANË,13 nëntor /ATSH/ - Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë, me rastin e kthimit në atdhe të eshtrave të personalitetit të shquar të letrave shqipe dhe...

FOTO/ “Aftësimi në Media dhe Informacion”, bashkëveprim i publikut me bibliotekën

TIRANË,5 nëntor /ATSH/ - Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë, në kuadër të zbatimit të një prej sfidave të saj “Aftësimit në Media dhe Informacion”, zhvilloi...

Krijimtaria 50-vjeçare e Fatos Arapit në Fondet e Bibliotekës Kombëtare

TIRANË,11 tetor /ATSH/ - Në homazh dhe nderim kushtuar poetit Fatos Arapi, i cili u nda nga jeta në moshën 88-vjeçare, Biblioteka Kombëtare e...

FOTO/ Sallat e leximit afrojnë brezin e ri me librin

TIRANË,9 tetor /ATSH/ - Brezi i ri çdo ditë e më shumë po afrohet me librin kjo dhe për shkak të programeve edukuese dhe...

Bibliografia e përkthimeve në Shqipëri 2017, tashmë online

TIRANË, 29 shtator /ATSH/ - Bibliografinë e përkthimeve në Shqipëri 2017 ,tashmë vjen online nga Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë, në kuadër të Ditës Kombëtare të...

Promovimi te të rinjtë i kulturës për leximin

TIRANË, 23 prill /ATSH/ - Data 23 prill është përzgjedhur të jetë Dita Ndërkombëtare e Librit dhe e të Drejtave të Autorit. Kjo datë ka...

Salla Franceze e Leximit, ‘strehëza’ e re e artit në Bibliotekën...

TIRANE,5 Mars /ATSH/ - Jeta kulturore dhe artistike e kryeqytetit po pasurohet përditë e më shumë me iniciativa të reja, për ti ofruar publikut...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA