Ballina Etiketimet Berat

Etiketim: Berat

FOTO/ Berat, Muzeu Etnografik vendtakimi i të rinjve me historinë dhe...

TIRANË, 20 shkurt /ATSH/ - Muzeu Etnografik i Beratit ka mirëpritu sot në një rrugëtim mes objekteve dhe historisë nxënësit e klasave V-VI të...

“Të lexojmë një përrallë”, mbledh fëmijët e kopshteve në bibliotekën e...

TIRANË, 20 shkurt/ATSH/ - Në bibliotekën "Vexhi Buharaja" nisi sot projekti "Të lexojmë një përrallë", ku çdo javë një person publik do të lexojë...

FOTO/ Procesi i restaurimit të ikonave ngjall intres tek brezi i...

TIRANË, 20 shkurt /ATSH/ - Brezi i ri për shkak të nismave të ndërmarra nga Ministria e Kulturës po afrohet përherë e më shumë...

FOTO/ Restaurohet një tjetër banesë, monument kulture në Berat

TIRANË, 19 shkurt /ATSH/ - Një vëmendje e veçantë po i kushtohet gjithnjë e më shumë restaurimit të banesave në qytetin e Beratit. Ministria e...

Berat, mbi 1 milion euro për rehabilitimin e landfillit

TIRANË, 14 shkurt/ATSH/ - Në sallën e mbledhjeve të bashkisë së Beratit u zhvillua sot takimi i Komitetit Drejtues të Projektit të Menaxhimit të...

FOTO/ Kthim në identitet i kishës së Shën Mitrit në Berat

TIRANË, 11 shkurt /ATSH/ - Specialistët e mirëmbajtjes së DRKK-Berat kanë përfunduar ndërhyrjen e mirëmbajtjes në çatinë e hajatit të kishës së Shën Mitrit, monument...

FOTO/ Muzetë e Beratit, frymëzim për brezin e ri

TIRANË, 8 shkurt /ATSH/ - Muzeu Ikonografik "Onufri" dhe Muzeu Etnografik i Beratit kanë mirëpritur këtë herë nxënës shkollash, të cilët janë njohur nga...

Biblioteka publike e Beratit, pjesë e katalogut COBISS.AL

TIRANË, 7 shkurt /ATSH/- Biblioteka Publike "Vexhi Buharaja" e Beratit tashmë është bërë pjesë e Katalogut të Përbashkët COBISS.AL. COBISS.AL është pjesë e rrjetit rajonal...

FOTO/ Berat, restaurim banesës monument kulture

TIRANË, 7 shkurt /ATSH/ - Një vëmendje e veçantë po i kushtohet gjithnjë e më shumë restaurimit të banesave në qytetin e Beratit. Ministria e...
video

Rama: Politika mbështetëse për sipërmarrësit për të nxitur punësimin

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/1904137999714377/ TIRANË, 3 shkurt/ATSH/ “Gjedra” është një prej eksportuesve të njohur shqiptarë të bimëve medicinale në shumë shtete të Europës dhe në Amerikë. Si një sipërmarrje...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA