Home Tags Belsh

Tag: Belsh

Belsh, faza e dytë e Rilindjes Urbane, projektohet unaza rreth liqenit

TIRANË, 10 nëntor/ATSH/ Projekti i Rilindjes Urbane së Belshit po hyn në fazën e dytë të tij, me përmbylljen e unazës së plotë përreth...

Liqeni i Seferanit, destinacioni i fundjavës mes argëtimit dhe aktiviteteve sportive

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/284186685534442/ TIRANË, 27 tetor /ATSH/ - Liqeni i Seferanit është gati për vizitorët për pak aventurë mbi ujë. Turistët e aventurës mund të marrim kayaket...

Bujtina të reja në Belsh, zgjerohet oferta turistike

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/353380492070420/?t=1 Klosi: Zhvillojmë agroturizmin, gatime bio dhe turizëm aventure TIRANË, 14 tetor /ATSH/- Belshi një pikë turistike pranë qytetit të Elbasanit, mund të vizitohet në verë,...

“Nymfa e Liqeneve” një atmosferë festive traditash

TIRANË, 14 shtator /ATSH/ - Festa Lokale "Nymfa e Liqeneve" ju mirëpret sot dhe nesër në Belsh. Festa ka për qëllim promovimin e bukurive...

Projekti i Rilindjes Urbane e transformoi Belshin në një destinacion tërheqës...

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/10155852720576523/ TIRANË, 2 qershor/ATSH/- Belshi falë zbatimit të projektit të Rilindjes Urbane është kthyer në destinacionin kryesor të turizmit për Shqipërinë e Mesme, por qeveria...

Rilindja Urbane transformoi Belshin, zhvillim agroturizmit

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/10155852396921523/ TIRANË, 2 qershor/ATSH-Maela Marini/ - Projektet e "Rilindjes Urbane" kanë transformuar Belshin, ku tashmë janë ndërtuar edhe strukturat e para të agroturizmit, duke i...

MOST POPULAR

HOT NEWS