Home Tags Bari

Tag: Bari

Shërbime më efikase në Konsullatën shqiptare në Bari

https://www.facebook.com/Agjencia.Telegrafike.Shqiptare/videos/522748341530539/ TIRANË, 22 tetor /ATSH/ - Në Konsullatën shqiptare në Bari tashmë ofrohen shërbime më transparente, më të shpejta dhe më efikase. Ministri për Europën dhe...

Itali-Shqipëri, forcim i bashkëpunimit ekonomik

TIRANË, 10 gusht/ATSH/ Forcimi i mëtejshëm i bashkëpunimit ekonomik mes Shqipërisë dhe Italisë , e veçanërisht me rajonin e Pulias ishte në fokus të vizitës...

MOST POPULAR

HOT NEWS