Ballina Etiketimet Banka

Etiketim: banka

AMF zgjeron licencën e shërbimeve për dy banka

TIRANË, 10 janar/ATSH/ Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare miratoi kërkesën e Bankës së Parë të Investimeve (Fibank) dhe Bankës OTP Albania për zgjerimin e licencës...

Kredi më të lira edhe për pensionistët

TIRANË, 25 nëntor /ATSH/ Bankat tregtare do të japin kredi më të lira për klientët që marrin paga në bankë, pasi do të kategorizohet...

Bankat lehtësuan kushtet e kreditimit për individët

TIRANË, 24 tetor /ATSH/ Standardet e kreditimit për individët vijuan lehtësimin edhe në tremujorin e tretë të vitit. Banka e Shqipërisë, publikoi këtë javë rezultatet...

Bankat tregtare zotëronin deri në korrik 58 % të borxhit të...

TIRANË, 18 tetor /ATSH/ Banka e Shqipërisë bën të ditur se, bankat tregtare zotëronin 58 % të vlerës totale të instrumenteve të borxhit të...

Fitimi i sektorit bankar 1.98 miliardë lekë

TIRANË, 12 tetor /ATSH/ Fitimi i sektorit bankar në vendin tonë shënoi vlerën e 1.98 miliardë lekëve, në fund të muajit gusht 2021, bëri...

67 mijë aplikime për kredi në 6-mujorin e parë 2021

TIRANË, 24 shtator /ATSH/ Bankat tregtare shqyrtuan 67 mijë aplikime për kredi, gjatë 6-mujorit të parë të këtij viti. Banka e Shqipërisë bën të ditur...

SHBA- Banka Botërore pezullon ndihmën për Afganistanin

UASHINGTON, 25 gusht /ATSH-AA/- Banka Botërore theksoi se ka ndaluar disbursimet e parave të ndihmës për Afganistanin pasi talebanët morën kontrollin e vendit të...

Bankat tregtare lehtësojnë standardet e kreditimit për biznesin

Banka e Shqipërisë publikon raportin e vrojtimit për kreditimin në 3 mujorin e dytë 2021 TIRANË, 21 korrik /ATSH/ Bankat tregtare në vend, lehtësuan standardet...

BSH dhe Shoqata e Bankave, nxitje kreditimit dhe mbështetje rimëkëmbjes ekonomike

TIRANË, 29 qershor /ATSH/ Intensifikimi i dialogut dhe bashkëpunimit midis Bankës së Shqipërisë, Shoqatës Shqiptare të Bankave dhe bankave tregtare që operojnë në Shqipëri,...

Bankat me kapital shqiptar zunë 30.6% të aktiveve totale

TIRANË, 26 qershor /ATSH/ Bankat me kapital shqiptar zunë 30.6% të aktiveve totale të sektorit bankar në vend, në fund të tremujorit të parë...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA