Ballina Etiketimet AMF

Etiketim: AMF

Të ardhurat nga primet e shkruara bruto të sigurimit rriten me...

TIRANË, 30 mars/ATSH/ Të ardhurat nga primet e shkruara bruto të sigurimit për periudhën janar-shkurt 2021 kapën vlerën mbi 2,824 milionë lekë, ose 6.31...

Bashkëpunim me Austrinë për kolegjet e mbikëqyrjes së grupeve të sigurimit

TIRANË, 25 mars/ATSH/ Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare mori pjesë në mbledhjet virtuale të Kolegjeve të Mbikëqyrjes për grupet austriake të sigurimeve që operojnë edhe...

Tregu i fondeve të investimeve/ Vlera neto e aseteve arriti rreth...

TIRANË, 22 mars/ATSH/ Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare (AMF) bën të ditur se vlera neto e aseteve të fondeve të investimeve në fund të vitit...

Forcimi i kapaciteteve të AMF-së/ Mete takim me ekipin e misionit...

TIRANË, 19 Mars/ATSH/ Ecuria e projektit të asistencës së Bankës Botërore për Autoritetin e Mbikëqyrjes Financiare (AMF) për tregun e sigurimeve ishte në fokus...

Projektligji “Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit”/ Vjero: Mbron...

TIRANË, 11 mars/ATSH/ Komisioni Parlamentar i Ekonomisë dhe Financave shqyrtoi projektligjin “Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit”. Zëvendësministrja e Financave dhe Ekonomisë, Vasilika...

Sigurimi vullnetar/AMF: Rriten primet por përgjysmohet numri i kontratave

  TIRANË, 11 mars/ATSH/ Primet e sigurimit vullnetar gjatë janarit të 2021-t arritën rreth 689 milionë lekë, 34.86% më shumë se në janar 2020. Referuar raportit...

Sigurimi i përgjegjësisë së përdoruesit të automjeteve/ Primet në janar llogariten...

TIRANË, 8 mars/ATSH/ Primet e sigurimit të detyrueshëm motorik që lidhen me sigurimin e përgjegjësisë së përdoruesit të automjeteve për dëmet shkaktuar palëve të...

Pensionet private, vlera e aseteve llogaritet 29 milionë euro në fund...

TIRANË, 4 mars/ATSH/ Asetet neto të fondeve të pensioneve private në vend llogariten 29.13 milionë euro. Sipas të dhënave të publikuara nga Autoriteti i Mbikëqyrjes...

Sigurimet/ Të ardhurat nga primet e shkruara u rritën me 9...

TIRANË, 1 mars/ATSH/ Të ardhurat nga primet e shkruara bruto të sigurimit në janar të këtij viti kapën vlerën mbi 1,500 milionë lekë, ose...

AMF: Kontratat në portofolin e sigurimit nga zjarri dhe forcat e...

TIRANË, 31 janar/ATSH/ Vëllimi i primeve në portofolin “sigurimi nga zjarri dhe forcat e natyrës”, gjatë vitit 2020,shënoi ulje me 5%, ndërsa vërehet një...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA