Ballina Etiketimet Aku

Etiketim: aku

Siguria ushqimore/ 197 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

TIRANË, 8 mars/ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin, me qëllim garantimin e sigurisë...

Siguria ushqimore/ 296 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

TIRANË, 5 mars/ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin, me qëllim garantimin e sigurisë...

Siguria ushqimore/ 348 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

TIRANË, 4 mars/ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë...

Siguria ushqimore/ 355 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

TIRANË, 3 mars/ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë...

Siguria ushqimore/ 279 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

TIRANË, 2 mars/ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë...

AKU, garant i sigurisë ushqimore në të gjithë territorin e Shqipërisë

TIRANË, 1 mars/ATSH/  Autoriteti Kombëtar i Ushqimit zhvilloi gjatë ditës së sotme pranë ambienteve të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, analizën vjetore për...

AKU: Një vlerësim i shpejtë dhe i përbashkët nga ECDC-EFSA për...

TIRANË, 27 shkurt /ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit (AKU) publikoi sot një vlerësim të ECDC-EFSA, mbi shpërthimin e Salmonelësm, një shpërthim shumë-vendesh i llojit të...

Siguria ushqimore dhe protokollet antikovid/ AKU kryen 242 inspektime, asgjësohen 10.383...

TIRANË, 26 shkurt /ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit (AKU) ka kryer gjatë 24 orëve të fundit 242 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin...

Siguria ushqimore dhe masat antikovid/ AKU kryen 242 inspektime, asgjësohen 10.292...

TIRANË, 23 shkurt/ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë...

Siguria ushqimore dhe protokollet antikovid/ 373 inspektime dhe 22 masa paralajmëruese

TIRANË, 22 shkurt /ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA