Ballina Etiketimet Agroturizem

Etiketim: agroturizem

Roshnik/ Investime të tjera në agroturizëm e trashëgimi kulturore

TIRANË, 3 shkurt/ATSH/ Investime të tjera në agroturizëm e trashëgimi kulturore do të vijojnë në Roshnik të Beratit. Kryeministri Edi Rama ishte i pranishëm në...

Tatim fitimi në agroturizëm më i ulëti në rajon

TIRANË, 1 shkurt/ATSH-Maela Marini/ Subjektet në agroturizëm trajtohen në mënyrë speciale nga shteti me të njëjtin regjim si hotelet me 5 yje. Kështu deklaroi sot...
video

“100 fshatrat”, Rama: Bashkëfinancojmë direkt projektet

TIRANË, 1 shkurt/ATSH-Maela Marini/ Kushdo që aplikon në kuadër të programit "100 fshatrat" do të bashkëfinancohet nga qeveria. Kështu deklaroi sot, Kryeministri Edi Rama gjatë...

Skema kombëtare 2019 dhe IPARD II, mbështetje projekteve në agroturizëm

TIRANË, 4 janar ATSH/-  Skema Kombëtare 2019 e financuar nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural adreson mbështetje të drejtpërdrejtë për projektet në agroturizëm. Agjencia...

Nxitje emigrantëve të investojnë në agroturizëm

TIRANË, 9 nëntor/ATSH-Maela Marini/ Kryeministri Edi Rama ftoi sot emigrantët që të investojnë në zonat me potencial për zhvillimin e agroturizmit. Në një takim me...

Agroturizmi, normë e reduktuar e tatimit mbi fitimin

TIRANË, 6 nëntor /ATSH/-  Lehtësitë fiskale për agroturizmin, që fillojnë të zbatohen nga data 1 janar 2019 do të sjellin zhvillimin në një dimension të...

Shpallet konkursi për logon e Agroturizmit

TIRANË, 10 tetor/ATSH/ Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural në bashkëpunim me Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit dhe GIZ shpalli konkursin për përzgjedhjen e...

Mbi 60 kërkesa të reja për subjekte agroturistike në 2018

TIRANË, 14 shtator /ATSH/ - Programi "100+ fshatrat", ka nxitur kërkesën dhe interesin e subjekteve për ngritjen e qendrave agroturistike, bujtinave apo inkubatorëve që...

Agroturizëm – Programit 100+ i shtohen fshatra të rinj dhe tri...

TIRANË, 14 shtator /ATSH/ - Programit kombëtar “100 fshatrat” që koordinon sektorë potencialë në funksion të krijimit të modelit të zhvillimit rural përmes agroturizmit,...

Fondet e KE-së, 11 milionë euro vetëm për agroturizmin

TIRANË, 31 gusht/ATSH-Maela Marini/ Në vjeshtë do të hapet thirrja e programit të Komisionit Europian ku financohen 75 milionë euro, nga të cilat 11...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA