Ballina Etiketimet Agroturizem

Etiketim: agroturizem

Skema kombëtare 2019 dhe IPARD II, mbështetje projekteve në agroturizëm

TIRANË, 4 janar ATSH/-  Skema Kombëtare 2019 e financuar nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural adreson mbështetje të drejtpërdrejtë për projektet në agroturizëm. Agjencia...

Nxitje emigrantëve të investojnë në agroturizëm

TIRANË, 9 nëntor/ATSH-Maela Marini/ Kryeministri Edi Rama ftoi sot emigrantët që të investojnë në zonat me potencial për zhvillimin e agroturizmit. Në një takim me...

Agroturizmi, normë e reduktuar e tatimit mbi fitimin

TIRANË, 6 nëntor /ATSH/-  Lehtësitë fiskale për agroturizmin, që fillojnë të zbatohen nga data 1 janar 2019 do të sjellin zhvillimin në një dimension të...

Shpallet konkursi për logon e Agroturizmit

TIRANË, 10 tetor/ATSH/ Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural në bashkëpunim me Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit dhe GIZ shpalli konkursin për përzgjedhjen e...

Mbi 60 kërkesa të reja për subjekte agroturistike në 2018

TIRANË, 14 shtator /ATSH/ - Programi "100+ fshatrat", ka nxitur kërkesën dhe interesin e subjekteve për ngritjen e qendrave agroturistike, bujtinave apo inkubatorëve që...

Agroturizëm – Programit 100+ i shtohen fshatra të rinj dhe tri...

TIRANË, 14 shtator /ATSH/ - Programit kombëtar “100 fshatrat” që koordinon sektorë potencialë në funksion të krijimit të modelit të zhvillimit rural përmes agroturizmit,...

Fondet e KE-së, 11 milionë euro vetëm për agroturizmin

TIRANË, 31 gusht/ATSH-Maela Marini/ Në vjeshtë do të hapet thirrja e programit të Komisionit Europian ku financohen 75 milionë euro, nga të cilat 11...

Agroturizmi 2018, u katërfishua numri

TIRANË, 30 gusht/ATSH-Maela Marini/ "Kemi një katërfishim të numrit të agroturizmeve të hapura për vitin 2018, që dëshmon se agroturizmi do të jetë një...

Agroturizmi, 43 struktura të reja gjatë vitit 2018

TIRANË, 30 gusht/ATSH/- Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Niko Peleshi deklaroi sot gjatë këtij viti janë shtuar 43 struktura të agroturizimit në të...

Ndryshimet në ligjin e TVSH-së, lehtësi fiskale në sektorin e turizmit

TIRANË, 24 gusht/ATSH/  Ndryshimet në ligjin e TVSH-së sjellin lehtësi fiskale në sektorin e turizmit. Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njoftoi sot tatimpaguesit se në...

MOST POPULAR

HOT NEWS