Home Tags 100 fshatrat

Tag: 100 fshatrat

Akademia “100 fshatrat”, ndalesa në Ardenicë dhe Krutje

TIRANË, 1 tetor/ATSH/ Anëtarët e "Akademisë 100 fshatrat" u ndalën në Ardenicë dhe Krutje, dy fshatrat e zgjedhura në bashkinë e Lushnjes në kuadër...

“100 fshatrat”, 100 pika graviteti për një zhvillim të qëndrueshëm

TIRANË, 25 shtator/ATSH-Maela Marini/ "100 fshatrat" janë 100 pika graviteti për një zhvillim të qëndrueshëm të hapësirës rurale në Shqipëri. Nga Nivica, Kryeministri Edi Rama...

“100 fshatrat”, program binjakëzimi me vendet e tjera

TIRANË, 25 shtator/ATSH-Maela Marini/ Programi "100 fshatrat" ka ngjallur interesin jo vetëm të aktorëve që shohin mundësi investimi, por edhe të partnerëve të huaj. Kështu...

“Atelier Lukova”, projekti që do të transformojë Lukovën

TIRANË, 15 shtator/ATSH/ Në kuadër të programit "100 fshatrat" në Lukovë është hapur "Atelier Lukova", si instrument planifikimi për modelin e zhvillimit të Lukovës. “Atelier Lukova”...

“100 fshatrat+”, Dollani: Ndërhyrje në shumë site të trashëgimisë kulturore

TIRANË, 14 shtator/ATSH/ - "Duhet të jemi shumë të kujdesshëm në planifikimin ose zhvillimin e vlerave, të cilat ne po intensifikojmë, ose po përpiqemi...

Akademia “100 fshatrat” përfshin në projekt dhe universitete të huaja

TIRANË, 18 gusht/ATSH-Maela Marini/ - "Akademia "100 fshatrat" është një instrument jashtëzakonisht i rëndësishëm për zhvillimin e agroturizmit, ndërsa në këtë projekt do të...

Akademia “100 fshatra +” nis eksplorimin nga Thethi

TIRANË, 9 gusht/ATSH/ “Akademia 100 +”, nisma e prezantuar nga Kryeministri Edi Rama në kuadër të projektit "100 fshatrat" do të nisë së shpejti...

Foto/ Lëpusha në “100 fshatrat”, mundësi për zhvillimin e turizmit dhe...

TIRANË, 4 Gusht/ATSH/ I përzgjedhur në programin "100 fshatrat", fshati Lëpushë në Malësinë e Madhe ka potenciale të konsiderueshme për zhvillimin e turizmit dhe...

6 projekte për programin “100 fshatrat” nga studentët e Arkitekturës

TIRANË, 11 korrik /ATSH/- 6 projekte interesante për fshatrat, pjesë e programit “100 fshatrat” janë hartuar nga studentët e Fakultetit të Arkitekturës, pranë Universitetit...

Transformimi i fshatrave turistike bregdetare

TIRANË, 4 korrik/ATSH/ - 44 plazhe që gjenden në bregdetin shqiptar, janë pjesë përbërëse e 100 fshatrave që janë përzgjedhur në programin kombëtar për zhvillimin...

MOST POPULAR

HOT NEWS