Ballina Etiketimet 100 fshatra

Etiketim: 100 fshatra

Margariti: Turizmi dhe bujqësia, potenciale zhvillimi për Libofshën

TIRANË, 8 mars/ ATSH A.ALLA/ - "Përveç investimeve madhore, propozohen dhe ndërhyrje pikësore për ta lidhur Libofshën me fshatrat të tjerë, projekte të mini...

Foto/ Akademia e “100 fshatrave”, ndalesë në Libofshë, Pojan e Cakran

TIRANË, 9 tetor/ATSH/ Anëtarët e “Akademisë 100+ fshatrat” u ndalën në Libofshë, Pojan dhe Cakran, tre fshatrat e përzgjedhur në Bashkinë e Fierit, në kuadër...

Akademia e “100 Fshatrave” në Vlorë, projekte në bashkëpunim me banorët

TIRANË, 1 tetor/ATSH/- Grupi i punës i përzgjedhur në Akademinë e "100 Fshatrave" për Vlorën për dhjetë ditë rresht do të jetë në fshatrat...

Rama: Nxitje banorëve për përfshirjen në programin “100 fshatrat”

TIRANË, 28 shtator/ATSH-Maela Marini/ Nga Pusteci ku u prezantuan projektet e para zhvillimore në kuadër të programit "100 fshatrat", Kryeministri Edi Rama nënvizoi rëndësinë e...

Mbështetje agroturizmit me paketën e re fiskale

TIRANË, 25 shtator/ATSH-Maela Marini/ Paketa e re fiskale në mbështetje të agroturizmit është një nxitje në kuadër të programit "100 fshatrat". Kështu deklaroi sot Kryeministri...

“100 fshatrat +”- Margariti: Të krijojmë së bashku modelet e zhvillimit...

TIRANË, 14 shtator/ATSH/- Programi Kombëtar i Qeverisë “100 fshatrat”, ka nisur tashmë për t'u bërë një realitet në mbështetje të zhvillimit të ekonomisë rurale...

Pojani në “100 fshatrat”, zhvillim turizmit të qëndrueshëm

TIRANË, 24 gusht/ATSH-Maela Marini/ Edhe pse shpesh identifikohet me Parkun Arkeologjik të Apolonisë, fshati Pojan në Fier ka përfituar pak ose aspak nga ky...

Artizanati, një nga pikat me zhvillimin më të shpejtë

TIRANË, 20 Korrik /ATSH-Gjergji Mima/ Një nga pikat me zhvillimin më të shpejtë në programin “100 Fshatra” do të jetë artizanati. Koordinatorja Kombëtare e Programit...

Bashkitë pjesë e programit “100 Fshatra”

TIRANË, 20 Korrik /ATSH-Gjergji Mima/ Bashkitë do të jenë pjesë e programit “100 Fshatra” vetëm 6 muaj. Koordinatorja Kombëtare e Programit “100 Fshatra’, Elva Margariti...

Zhvillim i zonave rurale nëpërmjet diversifikimit ekonomik

TIRANË, 20 Korrik /ATSH-Gjergji Mima/ Synimi i programit “100 Fshatra” është ai i zhvillimit ekonomik, nëpërmjet diversifikimit ekonomik, për këtë një pikë e rëndësishme...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA