Ballina Kontakt

Kontakt

Adresa: Rr. “Ismail Qemali”, Nr.11, mbrapa RTSH, Tirane
Tel: +355 4 2235583

Te rejat

Miratohet ratifikimi i marrëveshjes së bashkëpunimit dhe tregtisë me Mbretërinë e...

TIRANË, 5 mars /ATSH/  Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, në cilësinë e komisionit për dhënie mendimi, shqyrtoi sot...