Lajm i mirë/ Lista me 140 familjet e prekura nga tërmeti që përfitojnë banesa të reja në Kombinat

TIRANË, 3 mars /ATSH/ Një lajm i mirë për familjet e prekura nga tërmeti në Kombinat, banesa e të cilëve janë shpallur të pabanueshme. Këshilli Bashkiak i Tiranës ka miratuar listën me emrat e 140 familjeve, të cilat përfitojnë banesa të reja, duke e çuar në total këtë numër në 340 gjer më tani.

Aktualisht, këto familje vijojnë që të përfitojnë nga Bashkia e Tiranës bonusin e qirasë gjer sa të marrin çelësat e banesave të tyre të reja.

Menjëherë pas tërmetit, Bashkia e Tiranës në bashkëpunim dhe me qeverinë vijuan mbështetjen e familjeve të prekura përmes grantit për rindërtimin ose rikonstruksionin e banesave të dëmtuara si dhe pagesave të qirasë për familjet e mbetura të pastreha.

Lista e familjeve përfituese:

Nr Pallati Emër Atësi Mbiemër Strukturë
1 130 Hyso Bilo Lama 1+1
2 130 Aleksander Spiro Milaqi 3+1
3 130 Klodjan Robert Llakaj 2+1
4 130 Artur Kristo Cani 2+1
5 130 Gazmend Rexhep Shima 2+1
6 130 Viktor Taqe Paskali 1+1
7 130 Ylvije Jakup Bushi 3+1
8 130 Gezim Halil Beshko 1+1
9 130 Alket Veli Velia 2+1
10 130 Eduard Bajram Duralliu 3+1
11 131 Engjell Anastas Dimroci 2+1
12 131 Fidai Jemin Mecani 2+1
13 131 Millanke Pandi Kratellari 1+1
14 131 Lulezim Gani Rustemi 2+1
15 131 Behari Riza Abazaj 1+1
16 131 Edmond Qamil Bode 2+1
17 131 Rapi Vasil Papajani 2+1
18 131 Vjollca Sahit Bardhi 2+1
19 131 Bato Nebi Kadiu 1+1
20 131 Eli Viron Gore 1+1
21 131 Hysenj Kundret Lame 1+1
22 131 Dhijamand Vasil Bukaci 1+1
23 141 Ani Hekuran Shahini 1+1
24 141 Tatjana Napolon Skënderi 2+1
25 141 Eduart Hetem Kananaj 1+1
26 141 Lutfi Sinan Lutfi 2+1
27 141 Donika/Arben Mugai/Mustafa Jaupaj 3+1
28 141 Sofi/Adrian/Marjana Kiço/Pandeli Pellazgu/Marku 2+1
29 141 Liljana/Jaup/Leonard Jaup/Nexhip/Jaup Jaupaj 2+1
30 141 Idajete Hodo Hazizaj 1+1
31 145 Adriatik/Albert Pelivan Manaj 2+1
32 145 Ervehe/Gerhard Neshat/Ethem Baka 3+1
33 146 Kudrete Ahmet Naska 2+1
34 146 Fadil/Lutfije Qani/Mehmet Këmbaci 2+1
35 149 Kujtim Hazbi Saliasi 2+1
36 149 Enkelejda Ferit Fiku 2+1
37 149 Thanas Dhori Ligori 2+1
38 149 Henrieta/Fatos Eqerem Shehu 1+1
39 149 Alfred/Sije Teli/Leksi çuka 2+1
40 151 Olsjon Agron Dervishaj 2+1
41 151 Mehmet Xhevit çota 1+1
42 151 Dino Haxhi çaçi 1+1
43 151 Kule Todi Zylyftari 1+1
44 151 Sulejman Shefki Agolli 1+1
45 151 Rexhina Sotir Lami 1+1
46 151 Alfred Abdulla Zekolli 2+1
47 151 Vjollca Mersin Pjetra 1+1
48 151 Dritan Sherif Murati 1+1
49 151 Hanushe Hasan Rakipi 1+1
50 151 Miltiadh Gaqe Lazeri 1+1
51 151 Sokol Petrit Hysejni 2+1
52 151 Afrim/Drita Jonus/Estref Frasheri 1+1
53 152 Misire Izet Zekolli 1+1
54 153 Roland Llambi Thanasi 1+1
55 153 Petref/Altin Teki/Petref Bushaj 1+1
56 153 Ali/Mimoza Qazim/Ali Ymeraj 1+1
57 154 Enkelejd Aleksandro Rukaj 2+1
58 154 Adriatik Irfan Dashi 2+1
59 154 Andrea Haredin Proda 1+1
60 154 Gjergj Stavro Bezhani 3+1
61 154 Themistokli Petro Lula 2+1
62 154 Feruze/Flamur Brahim/Nexhip Kotorri 1+1
63 155 Vasil Sotiraq Grazhdani 3+1
64 155 Edmond Tomor Fekollari 2+1
65 155 Agron Xhevit Guri 2+1
66 155 Eftali Epaminodo Joto 1+1
67 155 Kujtim Bektash Muço 2+1
68 155 Lindita Arif Aliaj 1+1
69 155 Valentina Theodhor Shabanaj 2+1
70 155 Julian Qemal Hoxha 2+1
71 155 Lulzim Qazim Leka 2+1
72 157 Lindita Elham Gjoni 1+1
73 159 Thoma Vangjel Curi (Lolita Curi) 2+1
74 159 Alfredi Nexhat Agastra 3+1
75 159 Agim Mahmut Brahimi 1+1
76 160 Armand Safet Dosti 3+1
77 160 Mimoza Neshet Hoxha 2+1
78 160 Lorenada Xhafer Gonxhi 1+1
79 160 Valmira Hysen Roli 2+1
80 160 Xhelal Rauf Çika 3+1
81 160 Roven Fadil Berisha 3+1
82 160 Engjellushe Agim Broli 2+1
83 160 Tajar Ndertim Xhanari 2+1
84 160 Semin Veli Taku 2+1
85 160 Zhulieta Rustem Zemani 3+1
86 160 Ardjan Myslim Loshi 2+1
87 160 Merjeme Myftar Duma 2+1
88 163 Sofia/Aleksandra Panjot/Vangjel Jorgji 1+1
89 163 Fatos Isak Kadriu 1+1
90 165 Dashamir Vero Veraj 2+1
91 165 Mirela Beqir Kamberi 2+1
92 165 Nertila Beqir Xeka 2+1
93 165 Bukurim Isuf çelanji 1+1
94 165 Hava Asllan Hanko 1+1
95 165 Sadife Nedin Bezhani 2+1
96 165 Dritan Petro Devole 1+1
97 165 Majlinda Nexhip Liçi 3+1
98 165 Sami Zenel Hani 1+1
99 165 Hurma Islam Dosti 1+1
100 165 Fatmir Meçan Terpo 2+1
101 165 Myzejen Xhevdet Hoxhaj 1+1
102 165 Fejzo Flamur Muhaj 2+1
103 165 Lena Nasibi Likaj 3+1
104 165 Zenel Met Bitri 2+1
105 165 Nikolin Koçi Mertiri 2+1
106 165 Drini Rapo Gjoni 2+1
107 165 Bardhyl Sefedin Poda 1+1
108 165 Violeta Dhimiter Gjeropo 1+1
109 165 Ermal Demir Dollani 2+1
110 165 Patriot Selam Mataj 3+1
111 165 Aleksandra Viktor Jahiu 1+1
112 165 Viktor Luftim Tarushi 1+1
113 165 Murat Hysmet Xhakollari 2+1
114 165 Dritan Kujtim Alhasa 2+1
115 165 Tonin Bardhok Bardhoku 2+1
116 165 Fellenza Rahman çelo 3+1
117 165 Saimir Andreja Lleshi 2+1
118 165 Fejzi Vesel çelaj 1+1
119 165 Ersida Abdyl Musaraj 2+1
120 165 Lorenc Kozma Malo 1+1
121 165 Hasan Sadik Kuqo 2+1
122 165 Katerina Jonuz Feri 1+1
123 165 Astrit Kadri Banushi 2+1
124 165 Abedin Maliq Xhakollari 3+1
125 165 Thelleza Shaban Saliaj 2+1
126 165 Besnik Muço Gjonbrataj 2+1
127 165 Fatbardha Ramazan Pepa 2+1
128 165 Ferdane Demir Laze 3+1
129 165 Xhuliana Asllan Hyka 2+1
130 165 Florentina Sami Likaj 2+1
131 165 Drita Selman Sheu 1+1
132 165 Marjana Fadil Heqimi 2+1
133 165 Nasi Spiro Gaxho 1+1
134 165 Suzana/Fatbardha/Artur Veli/Dervish/Veli Merkuri/Seitaj 2+1
135 165 Ariana/Qamile Xhevair/Mehmet Gaçi/Kondi 2+1
136 165 Julian/Pullumb Pullumb/Osman Qazolli 2+1
137 165 Shpendije Ismail Bejko 2+1
138 165 Besnik Maliq Xhakollari 2+1
139 174 Hidajete/Agim Hamdi/Fiqiri Rrapushi 1+1
140 174 Elife/Eduard Nijazi/Ahmet Avreci 2+1

/r.e/

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.