Korçë/ Bashkia prezanton praktikën e menaxhimit të të ardhurave nga taksat

TIRANË, 15 mars/ATSH/- Bashkia Korçë ka pritur sot përfaqësues nga 12 bashki të vendit për të diskutuar dhe ndarë eksperiencën në planifikimin dhe administrimin e taksave. Gjatë kësaj vizitë studimore, të organizuar nga PLGP/USAID, bashkia Korçe ka prezantuar praktikën e suksesshme në çështje të administrimit e menaxhimit të të ardhurave nga taksat e tarifat.

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.