Çelet në Muzeun Historik Kombëtar projekti “Vizatoj historinë 4”

TIRANË, 13 mars/ATSH/  Muzeu Historik Kombëtar fton publikun shqiptar dhe jo vetëm, që të marrin pjesë në ceremoninë e hapjes së projektit “Vizatoj historinë 4” ditën e premte, datë 15 Mars 2019, ora 10.30, në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar.

Sektori i Programeve Edukative në Muzeun Historik Kombëtar në kuadër të programit “Edukimi përmes kulturës” zhvillon për të katërtin vit radhazi projektin “Vizatoj Historinë” me shkollat 9-vjeçare të Tiranës.

Këtë vit shkollat pjesëmarrëse në projekt do të jenë:

1.Shkolla 9-vjeçare “Fan S. Noli” në Tiranë,
2.Shkolla 9-vjeçare “Dhora Leka” në Tiranë,
3.Shkolla 9-vjeçare “28 Nëntori” në Tiranë,
4.Shkolla 9-vjeçare “Ali Demi” në Tiranë,
5.Shkolla 9-vjeçare “Kongresi i Lushnjës” në Tiranë,
6.Shkolla 9-vjeçare “Kosova” në Tiranë,
7.Shkolla 9-vjeçare “Misto Mame” në Tiranë,
8.Shkolla 9-vjeçare “Ardian Klosi” në Tiranë,
9.Shkolla 9-vjeçare “Shkolla e Kuqe” në Tiranë,
10.Shkolla 9-vjeçare “Pjetër Budi” në Tiranë.

m.z/

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.