Menaxhimit i mbetjeve urbane edhe në bashkinë Bulqizë

TIRANË,25 shtator /ATSH- I. Vata/ – Në bashkinë Bulqizë është lançuar sot projektit i monitorimi dhe vlerësimi të ofrimit të Shërbimit e Menaxhimit të Mbetjeve Urbane.

Ku projekt, që u mbështet nga Lëviz Albania, ka për qëllimi të monitorojë sesi ofrohet ky shërbim nga Bashkia Bulqizë në zonën urbane dhe asaj rurale.

Shtrirja e  shërbimit në të gjitha Njësite Administrative edhe si jepet në çdo qendër njësi apo në çdo fshat, si realizohet marrja e materialit të mbetjeve, a dezifektohen kazanat etj.

Ky projekt synon te shikoj gjendjen reale në terren edhe të ia paraqesë Bashkisë Bulqizë dhe Këshillit Bashkiak për ndërhyrje duke përmirësuar situatën edhe duke e shtrirë shërbimin në të gjithë rrethin. /a.g/

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.