36 drejtues të gjykatave dhe prokurorive në sitën e Vetting-ut

TIRANË, 16 Mars /ATSH- I. Vata/ – Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka nisur Vetting-un për Kryetarët e Gjykatave dhe Prokurorëve në rrethe.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit në një njoftim për mediat bënë të ditur se është hedhur shorti në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit dhe janë shortuar 36 drejtues të gjykatave  dhe prokurorisë në rrethe që do të kalojnë sitën e Vetting-ut.

Në njoftim për mediat KPK, bën të ditur se “Në zbatim të ligjit nr. 84/2016 ‘Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë’, të pikës 11 të nenit 3 dhe të pikës 4 të nenit 6 të ‘Rregullores për procedurat e zhvillimit të shortit në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit’, më datë 15.03.2018 janë shortuar dhe kanë filluar procedurat e rivlerësimit për subjektet e rivlerësimit, si më poshtë:

Artan Çupi  Kryetar i Gjykatës së Rrethit Mat

Dritan Seci  Kryetar i Gjykatës së Rrethit Tropojë

Emona Muçi  Kryetare e Gjykatës së Rrethit Pogradec

Enkeledi Hajro  Kryetare e Gjykatës së Rrethit Tiranë

Entela Shedula (Sorra)  Kryetare e Gjykatës së Rrethit Kavajë

Halil  Vani  Kryetar i Gjykatës së Rrethit Dibër

Isuf Shehu  Kryetar i Gjykatës së Rrethit Kukës

Izet Kadana  Kryetar i Gjykatës së Rrethit Pukë

Joana Qeleshi  Kryetare e Gjykatës së Rrethit Durrës

Ornela Naqellari  Kryetare e Gjykatës së Rrethit Lezhë

Pashk Gjaci  Kryetar i Gjykatës së Rrethit Përmet

Roland Jaupaj  Kryetar i Gjykatës së Rrethit Fier

Esmeralda Çeka  Kryetare e Gjykatës së Rrethit Lushnjë

Skënder Haluci  Kryetar i Gjykatës së Rrethit Vlorë

Sulejman  Kurti  Kryetar i Gjykatës së Rrethit Elbasan

Alketa Nushi  Drejtuese e Prokurorisë së Rrethit Kukës

Anton Martini  Drejtuesi i Prokurorisë së Rrethit Shkodër

Arben Pasho  Drejtues i Prokurorisë së Rrethit Gjirokastër

Ardian Ylli  Drejtues i Prokurorisë së Rrethit Vlorë

Ardjan Nezha  Drejtues i Prokurorisë së Rrethit Elbasan

Artan Madani  Drejtues i Prokurorisë së Rrethit Kavajë

Artan Shtrungza  Drejtues i Prokurorisë së RrethitTropojë

Çlirim Shahini  Drejtues i Prokurorisë së Rrethit Lushnjë

Donika Prela  Drejtuese e Prokurorisë së Rrethit Durrës

Dhorina Theodhori  Drejtuese e Prokurorisë së Rrethit Korçë

Edison Ademi  Drejtues i Prokurorisë së Rrethit Sarandë

Elidjana Kasaj  Drejtuese e Prokurorisë së Rrethit Pukë

Eloida Goxhaj  Drejtuese e Prokurorisë së Rrethit Berat

Fatmir Lushi  Drejtues i Prokurorisë së Rrethit Fier

Hysen Keta  Drejtues i Prokurorisë së Rrethit Përmet

Hysni Vata  Drejtues i Prokurorisë së Rrethit Mat

Petrit Çano  Drejtues i Prokurorisë së Rrethit Krujë

Simon Pashuku  Drejtues i Prokurorisë së Rrethit Lezhë

Sotir Kllapi  Drejtuesi i Prokurorisë së Rrethit Pogradec

Shkëlzen Canaj  Drejtuesi i Prokurorisë së Rrethit Dibër

Zeqir Hodaj  Drejtuesi i Prokurorisë së Rrethit Kurbin”. /a.g/

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.